3x waarom je ledstrips in de badkamer wilt hebben

Als je houdt van alles wat met interieur te maken heeft, dan moet je even verder lezen. Ledstrips veroveren namelijk de woningmarkt en dat is niet voor niets. Je kunt ledstrips op ontzettend veel manieren inzetten en veel mensen associëren deze direct met een gamekamer of high tech ruimte. Dat hoeft helemaal niet, want je kunt het ook op een bijzonder stijlvolle manier toepassen in je woning. In dit artikel hebben we het graag met je over de badkamer en hoe je ledstrips hier kunt toepassen. 

 

Onder of achter je meubels

Als je de ledstrips vooral functioneel wilt gebruiken, dan kun je ze onder of achter meubels plaatsen voor een stijlvol effect. Plak ze bijvoorbeeld onder je wastafelmeubel om de vloer goed te verlichten of achter je spiegel om deze extra te benadrukken. Speel er vooral een beetje mee, want met verlichting kun je ontzettend veel effecten creëren. Kijk wel uit met verlichting rondom water, want niet alle ledstrips zijn volledig waterproof! Voor in de badkamer is het wel zo handig om een ledstrip te kopen welke volledig waterdicht is.

 

Make-up verlichting

Heb je altijd al van die Hollywood-verlichting willen hebben naast je make-upspiegel? Twee van die randen aan lichtballen die jouw gezicht volledig verlichten, zodat je jouw make-up nóg egaler en netter kunt doen? Dit effect kun je nabootsen met ledstrips! Je kunt twee randen naast je spiegel plakken en deze instellen op de juiste en gewenste kleurtoon. In de ochtend wanneer je nog niet helemaal wakker bent, kun je de verlichting wat dimmen om rustiger op te starten. Als je naar een feestje gaat en lekker aan het poederen bent met wat gezellige muziek op, zet je de verlichting wat feller. Ideaal! 

 

Kalmerende werking

Als jij van plan bent om van jouw badkamer een oase van rust te maken, dan komt een ledstrip goed van pas. Je kunt deze namelijk bijna altijd volledig naar jouw wensen en humeur instellen. Als jij heerlijk een uurtje in bad gaat, stel je de verlichting op een warme toon in en dim je het licht een beetje. Zo heb je een rustgevende omgeving waar je je ogen even kunt sluiten. Dit geldt trouwens ook als je geen bad hebt, maar deze tijd graag onder de douche doorbrengt. Als je in de ochtend moeite hebt met wakker worden is deze instelling trouwens ook zeer aan te raden! Zo kun je echt even een rustmoment pakken op de dag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *