4 nieuwe Skin care producten die het proberen waard zijn

Huidverzorging, in tegenstelling tot make-up, of zelfs haarproducten, is heel individueel. Wat voor de ene persoon werkt, werkt misschien niet voor de ander. Om te kijken of een nieuw skin-care product geschikt is voor u, moet u minimaal twee, vier, misschien zes weken wachten om het echt een kans te geven.

Terug naar de basis. Mijn filosofie is de huid een directe weerspiegeling is van wat u eet en wat u niet eet en natuurlijk hoeveel u slaapt. Hieronder 5 nieuwe Skin care producten die het proberen waard zijn:

  1. Apot.care

Apotcare is een exclusieve serie aan huidserums die aansluiten bij de specifieke behoeften van de huid. Aangezien iedere huid uniek is, heeft Apotcare een exclusieve serie ontworpen bestaande uit 10 serums, die aansluiten bij iedere specifieke behoefte van je huid. Zo is de Apot.Care Irido-Radiant Micellar Lotion Cleanser is super zacht en zou heel goed zijn voor de hormonale, gevoelige of gestreste huid. De bonus is dat het een vleugje rustgevende kamille, korenbloemwater en beschermende antioxidanten achterlaat.

  1. Loïs Lee

Loïs Lee is een luxe huidverzorgingslijn met alleen maar producten die goed zijn voor de huid en voor de gezondheid. Loïs Lee heeft alleen maar producten met pure, hoogwaardige ingrediënten die rekening houden met de pH waarde van de huid. Daarnaast is er ook rekening gehouden met de hormonen en de behoefte van de huid.

  1. Aïny Nourishing

Ik ben zo blij dat ik Aïny heb ontdekt, want het is een van die (misschien wel de beste?) Eco-luxe lijnen die zowel gecertificeerd biologisch is als boordevol prachtige botanische producten die zooo lekker ruiken. (En, denk ik, zijn beter voor je huid dan chemicaliën.)

Dit serum is echt geen serum maar een gezichtsolie, en het is bedoeld om de huid die is aangetast door blootstelling aan de zon of barre winterweer te beschermen, te kalmeren en te herstellen. Ik zou dit alleen ’s nachts gebruiken – als je wakker wordt, voelt je huid vol, zacht en gehydrateerd aan.

Aïny Luxuriant Regenerating Cream

Je zou deze moisturizer bovenop het serum moeten gebruiken – hoewel ik dat niet altijd doe – dag of nacht. Net als de olie is de geur Out Of This World.

  1. Ella Kare Glow Serum

… en de reden is dat het een tweedelige behandeling is: gedurende de eerste 15 dagen wordt “fase één” (die dode cellen en onzuiverheden verwijdert) afgegeven en daarna komt automatisch “fase twee” (die helderheid geeft) naar buiten. Geen wonder dat die Franse meisjes zo’n prachtige huid hebben.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *