4 tips/ideeën om je slaapkamer leuk aan te kleden

Ben je van plan om je kamer weer is goed aan te pakken? Of ben je je aan het vervelen en wil je gewoon je kamer aankleden? Het is nog niet zo makkelijk om heel je kamer te veranderen hoewel je met een aantal kleine dingen al een flinke verandering ziet! Maar wat zijn nou 4 tips/ideeën om je kamer aan te kleden? 

Gordijnen 

Om te beginnen zijn gordijnen een erg kleine aanpassing die relatief veel verandering aanbrengen in je kamer. Door een paar andere gordijnen of überhaupt gordijnen op te hangen creëer je gelijk een hele andere sfeer in de woning die er vaak beter op wordt! Een voorbeeld van erg gave gordijnen zijn verduisterende gordijnen kant en klaar van veneta.com. Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende gordijnen en daarom is het belangrijk dat je je goed oriënteert voordat je ze aan gaat schaffen. Bedenk goed wat voor stof je wilt en natuurlijk wat voor kleur. Maar ook duo rolgordijnen zijn erg gaaf hierdoor kan je zelf ook nog eens bepalen hoeveel licht inval jij wilt hebben! 

Plankjes 

Er zijn altijd wel ruimtes in je kamer die eigenlijk nutteloos zijn en die je dus niet gebruikt. Toch kun je deze nutteloze ruimtes omtoveren tot iets erg leuks! Wanneer je hier namelijk planken aan ophangt kan je erg leuke accessoires neer zetten. Met namen zwevende planken zijn erg gaaf en hier zou je dan bijvoorbeeld leuke foto’s van jezelf neer kunnen zetten.  

Bureau & Kast ineen 

Daarnaast is het ook erg leuk om je bureau en kast ineen te  maken. Hierdoor bespaar je ontzettend veel ruimte en het oogt erg gaaf! Vaak heb je bij een bekende winkel zoals Ikea een bouwpakket die hiervoor bedoeld is.  

Kleuren  

Verder kan je kamer nog leuk worden aangekleed door een combinatie te gebruiken van meerdere kleuren. Het is aan te raden om vooral lichte kleuren te gebruiken voor de wanden en het plafond. Hierdoor lijkt je kamer namelijk veel groter dan wanneer je erg donkere kleuren gebruikt. Verder kan je je kamer leuk aan kleden door bijvoorbeeld kussens te kopen in verschillende kleuren en een bijpassend dekbed.  

One thought on “4 tips/ideeën om je slaapkamer leuk aan te kleden”

  1. Ik verwarm mijn slaapkamer niet. Daarom is het erg belangrijk dat hij van zichzelf warmte uitstraalt. Veel stoffen, zware gordijnen in een warme kleur, beddenspreien en tapijt zijn daarvoor de aangewezen elementen. Een paar stoffen lampenkappen maken het geheel dan compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *