Afzuigkap trends

Een afzuigkap is een belangrijk apparaat in elke keuken, gebouwd om uw fornuis en oven te ventileren, maar ze kunnen saai worden om naar te kijken met hun standaard stalen buitenkant. Een decoratieve afzuigkap kan dit veranderen door een doordachte stijl toe te voegen aan uw keuken. Deze afzuigkappen zijn gebouwd om op te vallen of zich te mengen, en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten voor alle keukens om te profiteren van de ruimte die ze in beslag nemen in plaats van een doorn in het oog te zijn. Hier vindt u de topklasse van de afzuigkaptrends van 2020.

Waarom decoratieve afzuigkappen?

Hoewel er niets mis is met een traditionele afzuigkap, kan het een saai element van de ruimte in uw keuken zijn zonder een meer verfijnd ontwerp De keuken is een vrij praktische en functionele ruimte, dus waarom zou je zoiets als een afzuigkap nodig hebben om decoratief te zijn als het zijn werk kan doen zonder er mooi uit te zien? De afzuigkap is een vrij groot stuk keukenapparatuur, dus het is alleen maar zinvol om te willen dat het wat stijl heeft. Er is natuurlijk niets mis met een basisafzuigkap, maar het neemt wel ruimte in beslag in uw keuken die het met meer flair zou kunnen doen.

Minimalisme

Een minimalistische afzuigkap is het type dat met zijn strakke vorm zo weinig mogelijk ruimte in beslag neemt. Voor wie op zoek is naar een meer minimalistische keuken, daar zijn ook afzuigkappen voor. Een eenvoudige afzuigkap neemt minder visuele ruimte in beslag dan een traditionele grote afzuigkap, waardoor deze in wezen kan verdwijnen en de rest van uw keuken kan pronken. Als u vooral van uw verf, behang of tegelwerk houdt, overweeg dan iets dat, dat benadrukt in plaats van het te verbergen. Ze zijn ook vaak minder duur dan andere decoratieve afzuigkappen, zodat u uw ruimte kunt herinrichten met een budget. Een mooi voorbeeld van een minimalistische afzuigkap is de Novy dampkap 874. Deze is wit en in het plafond ingebouwd, wanneer je een wit plafond hebt is deze dus bijna niet zichtbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *