Bloemen bezorgen

Iemand blij maken met bloemen kan altijd. Een mooi moment is natuurlijk Moederdag bloemen. Veel moeders vinden het fijn om een blijk van waardering in de vorm van een boeket bloemen te krijgen. Of het nu van hun eigen kinderen is, van hun partner of een vriend(in). Of van iemand die haar als moeder beschouwd. Die blijk van waardering is altijd fijn.

Het hoeft geen Moederdag te zijn om bloemen aan iemand te geven. Het kan bijvoorbeeld ook heel goed als paascadeau. Dat staat gezellig gekleed op tafel bij het paasontbijt of de paaslunch of -brunch. Voor Moederdag zijn rozen een populaire bloemkeuze, de kleur maakt hierbij weinig uit. Bij Pasen worden vooral lentebloemen gebruikt, zoals tulpen en narcissen, met name in roze, geel, wit en paars. 

 

Ook als iemand (even) niet thuis is

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om bloemen te laten bezorgen. Je wil natuurlijk dat de bloemen wel netjes bij iemand aankomen. Maar om het ook een beetje een verrassing te laten zijn, kun je niet iemand vragen de hele dag thuis te blijven. Dan zijn brievenbusbloemen een optie. Die worden vanaf de kweker in speciaal folie verzonden naar de ontvanger. Ze blijven levend en goed beschermd tijdens de rit van kweker naar ontvanger, zodat ze geheel vers aankomen. Eenmaal uitgepakt moeten ze natuurlijk in een vaas en blijven ze nog een week mooi staan. 

 

Verschillende boeketten

Of je nu bloemen laat bezorgen via de brievenbus of per pakket, het is aan jou welk boeket je kiest. Online kun je de verschillende pakketten bekijken en kiezen wat het beste past bij de gelegenheid en jouw ontvanger. Misschien weet je al de favoriete bloemen van iemand te vinden en kun je daar een boeket van bestellen. Of kies een samengesteld boeket dat in het assortiment te vinden is. Ze zijn gefilterd per categorie om je hiermee te helpen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *