Bruin zonder zon

Summer is a state of mind! Summer vibes maken je bewezen gelukkig. Het positieve gevoel begint al vanaf het moment dat je ontwaakt. De eerste zonnestralen schijnen door het raam en je springt je bed uit voor een kop koffie in je dunne dames badjas. Eten en ontspannen doen we in de zomerperiode meer buiten en we trekken massaal naar de kust. Met een lichte gene kijken we de eerste zomerdagen naar onze benen als melkflessen, maar als we ze niet blootstellen aan de zon verandert dit nimmer. Nou, dit is niet helemaal waar, want daar is een oplossing voor. Dan hebben we het niet over de zonnebank wat niet goed is voor onze huid, maar over ‘bruin zonder zon’. Met een goede ‘bruin zonder zon’ kun jij heerlijk met je gebronsde benen flaneren aan de boulevard!

Bruin zonder zon: tanning spray of tube?

Als jij deze zomer geen zin hebt om dagen te bakken in de gebruinde zon voordat je een lekker bruin kleurtje hebt hebben wij de oplossing: Tanning spray. Zo word je ook niet blootgesteld aan schadelijke UV-straling en is er geen dag dat jij niet met een lekker kleurtje in je bikini kan shinen. Er zijn meerdere merken die een Tanning spray of créme aanbieden waar je bruin van wordt. Echter is er nogal verschil in kwaliteit. Let dus goed op welk merk je aanschaft. Als je een kleurtje hebt  krijg je een frisse look en staat alles gewoon leuker, zo simpel is het. Jouw zomer wordt nog fijner als jij blaakt van zelf vertrouwen met je gebruinde huid. Het nadeel van ‘bruin zonder zon’ crémes – met name de goedkopere merken –  geven vlekken op de huid.

Gebruik een zwarte badjas!

Als jij besloten hebt dat jij deze zomer ‘bruin zonder zon’ – spray gaat gebruiken, let dan wel op je kleding! Als je je lichaam zorgvuldig hebt ingespoten moet je de spray een kwartier laten intrekken. Een mooi momentje om even te relaxen. Omhul je dan bijvoorbeeld even heerlijk in een badjas (bijvoorbeeld op Badjas.nl). Omdat de spray nog een beetje kan afgeven is het wel handig om een zwarte badjas aan te trekken.

Laat de zomer maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *