Creëer de perfecte tuin

Elke tuin is weer anders. Dat komt door de verschillende wensen van tuineigenaren. De één kiest voor een moderne tuin en de ander wil optimaal genieten van de eigen natuur. In alles is variatie te vinden. De keuze uit bloemen, struiken en planten is reuze, maar ook zijn er nog vele mogelijkheden voor buitenmeubels en accessoires. In deze blog vertellen wij meer over creatieve ideeën die ervoor zorgen dat uw tuin uniek wordt en wellicht aan uw wensen voldoen.

Plantenbak

Normaal gesproken kiest men voor een houten of stenen plantenbak. Want die worden nu eenmaal en meest aangeboden in de winkels. Maar ook van andere materialen kan een prachtige plantenbak gemaakt worden. Maar ook creatieve ideeën of het gebruikmaken van niet standaard materialen,   maakt het juist uniek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: een polyester plantenbak, een houten plantenbak met haag erboven, een stalen plantenbak of geweven plantenbak van zeegras. Voor meer ideeën kunt u altijd nog kijken op Pinterest.

Schommel

Heeft u nog jonge kinderen, dan verzekeren wij u dat ze erg blij worden van elke dag lekker schommelen in de eigen achtertuin. Ook is een schommel in elkaar zetten helemaal niet zo moeilijk als men denkt. Zaag wat hout in het juiste formaat. Boor er wat gaten en doe het touw door de gaten en knoop ze uiteindelijk vast en de schommel staat.

Vogelhuis

Zeker in het najaar hebben vogels het moeilijk. Ze komen maar moeilijk aan eten. Bent u een vogelliefhebber dan kunt u ze helpen door een vogelhuisje en voer in uw tuin te plaatsen. Plus nog een voordeel, een mooi vogelhuisje kan echt een eyecatcher zijn voor uw tuin.

Creatieve voortuin

Nu er wat creatieve ideeën beschreven staan om een prachtige achtertuin te creëren, is dit misschien een leuk idee voor in de voortuin. Een vergroot huisnummer in de voortuin is zeker een eyecatcher. Dat kan bijvoorbeeld van hout, maar ook van staal of gesnoeid uit een haag. Wees creatief en het komt zeker goed.

Tuinaanleg uitbesteden?

Wellicht besteed u de aanleg van uw tuin liever uit. Dat is geen probleem. Laat u tuin aanleggen in Tilburg door Habro tuinen. Habro tuinen is de specialist in het aanleggen van tuinen door hoveniers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *