Dagje naar Scheveningen met vriendinnen

dagje scheveningen met vriendinnen

Een van de meest bekende badplaatsen van Nederland heeft nog veel meer te bieden dan enkel zon en strand. Zo staat Scheveningen ook bekend om de Pier, het Kurhaus, het theater en de gezellige boulevard. Ook is Scheveningen een zeer geschikte bestemming voor een dagje weg met vriendinnen. Maar wat is er allemaal te doen in Scheveningen? Lees het hier!

High Wine aan het strand

Houden jij en je vriendinnen wel van een wijntje drinken? Dan is het erg leuk om in Scheveningen een high wine aan het strand te doen. Strandclub Blue Lagoon biedt een High Wine arrangement. Deze gezellige strandtent vind je op het strand, vlakbij de welbekende Pier van Scheveningen.

Dagje shoppen

Misschien niet het eerste waaraan je dacht bij een dagje naar Scheveningen, maar je kan in Scheveningen en Den Haag (vlakbij) erg goed shoppen. Het is leuk om te lopen op de boulevard en rond te snuffelen in de vele winkeltjes, maar je hebt in Scheveningen ook een overdekt winkelcentrum waar je goed kunt shoppen. Wil je toch wat meer keuze? Dan zijn de winkelstraten van Den Haag letterlijk om de hoek.

AFAS Circustheater

Het bekende AFAS Circustheater vind je ook in Scheveningen. Dit theater staat bekend om de vele bekende theatervoorstellingen. Het is erg leuk om samen met je vriendinnen naar een theatervoorstelling te gaan.

Geniet van het strand

Als je niet in de buurt van de zee woont, dan komt het waarschijnlijk niet zo vaak voor dat je op het strand loopt. Als je in Scheveningen bent is het heerlijk om te genieten van de zee en het strand. In de zomer kan je heerlijk zonnen en zwemmen op het strand. In de koudere maanden is het heerlijk om een strandwandeling te maken en bij een van de strandtenten in Scheveningen een bakje warme chocomelk te drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *