Dagje strand? Vergeet deze spullen niet!

Een dagje naar het strand is altijd lekker en ontspannen. Dat is wat we erover denken, maar een dagje uit kan ook stressvol zijn. Ben je eindelijk op het strand na die lange file en heb je eindelijk een plekje gevonden, blijkt dat je de handdoeken bent vergeten. Een goede voorbereiding is het halve werk. We hebben alle belangrijke spullen op een rijtje gezet zodat je ontspannen op pad kan gaan.

Strandtas

Een tas om alles mee te nemen is altijd handig. Een strandtas is helemaal handig als je naar het strand gaat. Deze tassen zijn ruim en vervaardigd van een stof waar het zand doorheen kan vallen. Hierdoor neem je niet een hele tas vol met zand terug naar huis.

Etui of klein tasje

Het eindeloos graven op de bodem van je tas is iets wat veel mensen doen. Om dit te voorkomen is het verstandig een etui of klein tasje mee te nemen. Hier kan je dan alle kleine spullen, zoals lippenstift, zonnebril of elektronica in doen. Daarnaast kan je er ook je medicijnen in doen. Hierdoor ben je niet eindeloos aan het zoeken tussen alle handdoeken en kleding.

Strandlaken en handdoeken

Een strandlaken is natuurlijk onmisbaar als je naar het strand gaat. Het is de beste plek om lekker te liggen of een boek te lezen. Een strandlaken is comfortabeler dan een handdoek en ligt veel beter. Een handdoek wordt vaak vies en nat als je er op gaat liggen. Deze gebruik je heel de dag en ga je op zitten met je natte kleding na het zwemmen. Het is dan niet zo lekker om met deze handdoek jezelf te drogen en schoon te maken als je naar huis gaat. Om dit te voorkomen is het verstandig om extra handdoeken mee te nemen. Zorg er wel voor dat je deze op een droge plek houdt.

Ligbed

Een groot nadeel van het liggen op een handdoek of laken is dat er altijd wel zand opkomt. Als je hier geen fan van bent, dan kan je altijd nog een ligbed meenemen. Hierdoor lig je iets hoger en komt er geen zand op je lichaam. Kunststof ligbedden zijn ideaal en kunnen makkelijk gebruikt worden op het strand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *