De juiste jaloezieën voor jouw woonstijl!

De juiste jaloezieën voor jouw woonstijl! (2)

Wij zijn gek op houten jaloezieën! Ze bieden veel privacy, je kunt ze aanpassen om de zon binnen te laten schijnen (of juist niet) en ze zien er strak uit in elk huis. Houten jaloezieën zijn er in lichte en donkere tinten en gepolijste of geverfde afwerkingen. Je kunt daardoor de juiste jaloezieën kiezen voor jouw slaapkamer, woonkamer, of misschien je kantoor aan huis. Let op dat ze minder geschikt zijn in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Maar welke tinten passen er bij jouw woonstijl? Wij hebben het uitgezocht voor je!

Donkere jaloezieën

Wanneer je een statement wilt maken met je raambekleding is dit de perfecte manier om dat te doen. Zwarte houten jaloezieën kunnen een klassieke look creëren die waarde toevoegt aan je algehele ruimte. Ze zorgen er voor dat de kamer er gedurfd en tegelijkertijd ook gezellig uitziet – iets wat je misschien niet zou verwachten. Donkere jaloezieën kunnen het beste gecombineerd worden met witte wanden en natuurlijke materialen zoals hout om het knusse gevoel in huis te halen. Wil je voor de klassieke uitstraling gaan? Kies er dan voor om de muren rondom de jaloezieën een grijstint te verven. Zwarte jaloezieën passen goed in vele woonstijlen, zoals Scandinavisch, landelijk en industrieel voor een echte stoere kamer.

Lichte jaloezieën

Je kunt nooit fout gaan met een neutrale look en je zult gegarandeerd niet botsen met andere decoraties. Kies voor een witte houten jaloezie wanneer je niet wilt dat je ramen het middelpunt van je kamer zijn. Ook wanneer je een kleine kamer hebt kun je het beste voor lichte jaloezieën gaan om de ruimte helderder, groter en meer open aan te laten voelen. Let op dat er niet zoiets bestaat als “effen wit”. Elke kleur kan een warme of koele tint hebben, dus we raden altijd aan om een paar voorbeelden te bestellen om tegen je raam te houden, zodat je zeker weet dat je het juiste wit kiest. Lichte jaloezieën passen eigenlijk in elk interieur, het is dus maar net waar jouw voorkeur naartoe gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *