De klokken slaan in Rotterdam!

En dat doen ze speciaal voor jullie. In de Maasstad geven jullie elkaar het jawoord op een plek die precies de juiste uitstraling heeft voor jullie huwelijk. Alleen… welke?

Moeilijk! Er zijn zoveel mooie trouwlocaties in Rotterdam dat we ze eigenlijk allemaal tegelijk willen opsommen. Maar daar zijn jullie natuurlijk niet mee geholpen, dat snappen wij ook. Weet wel dat in deze prachtige stad alles mogelijk is. Daarom zal het ook geen moeite kosten om een aantal prachtige plekken te vinden die jullie absoluut zullen aanspreken. De truc is dan alleen nog om een keuze te maken. Maar die gaan we helemaal aan jullie overlaten. Want niet alleen sfeer is hierbij een belangrijke graadmeter maar ook de ruimte voor het gewenste aantal gasten. En jullie budget uiteraard!

We hebben een aantal van onze favoriete locatie sonder de loep genomen. Hopelijk dient dit overzichtje als inspiratie!

Eau Lounge

Je gaat niet gauw een plek vinden waar je de Willemsbrug aan de ene en de Erasmusbrug aan de andere kant van je magnifieke uitzicht hebt. Sterker nog, dat is een uniek aspect aan de Eau Lounge! Je geniet met je gezelschap op een prachtig open terras, dat echter ook afgedekt kan worden. Wel zo handig, mocht het weer omslaan. Vanaf hier hebben jullie een prachtig perspectief op het heldere water van de Maas.

Groepen tot 300 personen zijn hier van harte welkom. De heerlijkste hapjes kunnen hier worden geserveerd zodat iedereen met een maag vol heerlijk voedsel én jullie onuitputtelijke liefde weer naar huis gaat!

De Machinist

De geschiedenis biedt samen met het heden de basis voor de toekomst. Jullie toekomst. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat je kiest voor een locatie als De Machinist, die is gevestigd in het gebouw van de voormalige Machinistenschool! Met zeeën aan ruimte en een gemoedelijke sfeer en setting sla je hiermee altijd de juiste toon aan. Bovendien kun je op deze schitterende plek zowel de trouwceremonie als het diner en aansluitende feest laten plaatsvinden! Is het niet geweldig om dat alles op één enkele locatie te hebben?

Bergsche Plas

Deze prachtige locatie is genoemd naar aan het gelijknamige water waar jullie over uit kijken. Van de bezegeling van jullie liefde zijn niet alleen jullie vrienden en familieleden getuige. Ook de oude eikenboom op deze plek en haar diverse Schotse Hooglanders kijken toe! Zijn jullie eraan toe om te trouwen in de open buitenlucht? Dan is de Bergsche Plas precies wat jullie zoeken. Moeder Natuur kan niet wachten om jullie met open armen te ontvangen op de mooiste dag van jullie levens! Boek deze adembenemende locatie nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *