De snelste manier om notities uit te werken

De snelste manier om notities uit te werken

Wat je werk ook is, de kans is groot dat je regelmatig notulen uit moet werken, notities moet maken of rapporten moet typen. Al deze klussen kosten behoorlijk wat tijd. Tijd die je achter je computerscherm doorbrengt en die je liever op een andere manier zou willen besteden. Philips SpeechLive helpt je om efficiënt al je gedachten en aantekeningen op papier te krijgen. Met deze dicteer-app wordt al jouw gesproken taal omgezet in woorden in een mooi digitaal bestand.

Spraakherkenning

De dicteer-app maakt gebruik van spraakherkenning om je gesproken taal om te zetten in woorden op (digitaal) papier. Je praat tegen de microfoon in je computer of mobiele telefoon en je dictaat wordt omgezet in een uitgewerkt bestand. De spraakherkenning zorgt ervoor dat je rapporten of notulen veel sneller en efficiënter uitgewerkt worden. De vrijgekomen tijd kun je steken in andere projecten en zo ervaar je minder stress op werk.

Overal te gebruiken

De dicteer-app maakt gebruik van een Cloud-server waarin alle dictaten en uitgewerkte bestanden worden opgeslagen. Deze Cloud is toegankelijk vanaf iedere plek op de wereld met internet. Je kunt bij je notulen op kantoor, onderweg in de trein of op een zakenreis. Je kunt je bestanden niet alleen inzien vanaf iedere denkbare locatie, maar je kunt ook nieuwe dictaten opnemen. Dit doe je eenvoudig met de app op je telefoon, die ook gekoppeld is aan de Cloud-server van Philips.

Veiligheid

Veiligheid is van groot belang wanneer je met digitale documenten werkt. Je wilt niet dat iedereen zomaar je notulen in kan zien. Zeker wanneer je de dicteer-app voor je werk gebruikt, kan het om zakelijke of gevoelige informatie gaan die niet publiek mag worden. Gelukkig worden je bestanden veilig verstuurd met end-to-end dubbele encryptie en is de Cloud zelf ook goed beveiligd. Alleen met de correcte inloggegevens kun je bij de bestanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *