De Sportkleding specialist in Den Bosch

Dit jaar wordt het waarschijnlijk het eerste jaar van mijn leven dat ik verplicht in eigen land op vakantie moet. Het Covid-19 virus gaat namelijk over landsgrenzen heen en heeft geen politieke agenda. Zo mag je niet zomaar elk land in reizen om besmettingsgevaar te voorkomen. Normaal gesproken trekken enorm veel Nederlanders in de zomervakantie naar het buitenland om daar te genieten van een heerlijke welverdiende vakantie. Nu dat niet kan en we misschien niet eens van sanitair op campings gebruik kunnen maken moeten we nieuwe creatieve oplossingen zoeken om toch een leuke vakantie te hebben.

Zo ben ik van plan om een leuke toer door nederland te maken en alle hoofdsteden van de provincies te bezoeken. Voor veel mensen is het zo dat ze wel al eens in Londen, Parijs of Berlijn zijn geweest maar hebben nog nooit alle hoofdsteden van ons land bekeken. We hebben in ons kikkerlandje een rijke geschiedenis, prachtige architectuur, leuke MKB’ers en veel mooie musea. Veel vrienden van mij hebben een een nieuwe hobby opgepakt en zijn lekker aan het sporten. Zo zou je ook een leuke fietstocht of hardlooptocht door Nederland kunnen maken.

Duke Town:

Zelf kom ik uit Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch de hoofdstad van Brabant. Het is bij uitstek een stad waar je heerlijk kan genieten van een lekker terrasje, een bossche bol of naar een van de vele musea kan gaan. Naast deze toeristische trekpleisters zit er een enorm leuk netwerk aan kleine ondernemers in Den Bosch en zijn er veel merken die een conceptstore hebben in Den bosch. Ik ga zelf altijd graag naar de Streetwear en sportswear specialist van den bosch ​Burned Sports​. Als je in Den Bosch bent moet je daar even langs gaan er hangt een echte MKB sfeer en ze hebben heel veel amerikaanse producten die je nergens anders in het land vind. Ze zijn gespecialiseerd in ​basketbalkleding​, skate gear en sneakers. Veel ondernemers in Den Bosch hebben al rekening gehouden met de anderhalve meter afstand en zorgen dus voor een veilige omgeving. Niet alles is al open en daarom is er in Den Bosch nog een toplocatie om heen te gaan. De Bossche broek ligt op 5 minuten lopen van het centrum en is een prachtig natuurgebied om doorheen te lopen met hazen, fazanten, herten en de nodige andere prachtige flora en fauna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *