Deze vragen moet je jezelf stellen voor je een printer koopt

Voordat u een printer aanschaft, zijn er een aantal vragen die u moet beantwoorden om de perfecte printer voor uw gebruik te kiezen.

Waar gaat u de printer voor gebruiken?

Het eerste dat u moet bepalen, is waar de printer voor gebruikt gaat worden.  Deze vraag niet beantwoorden is hetzelfde als een auto kopen zonder na te denken over waar de auto voor gebruikt gaat worden.  Waarom zou u een benzine slurpende SUV kopen als uw woon-werkverkeer een uur of meer rijden is?  U wilt niet meer kopen dan u nodig hebt, en u wilt er ook zeker van zijn dat wat u koopt goed past bij uw behoeften. Zullen uw kinderen deze printer voornamelijk gebruiken om hun huiswerk af te drukken? Gaat u de printer gebruiken voor licht kantoorwerk thuis, of is het een zakelijke printer die u gaat kopen?  Gaat u veel foto’s afdrukken? En uw kinderen, gaan zij hem gebruiken?  Zo ja, dan betekent dit dat u een kleurenprinter wilt aanschaffen. Zo niet, dan kunt u waarschijnlijk veel geld besparen door een zwart-wit printer aan te schaffen. Een ding is zeker, met xerox printers zit je altijd goed.

Hoeveel mensen zullen de printer gebruiken?

De reden waarom u deze vraag wilt beantwoorden is omdat u er zeker van wilt zijn dat de printer stevig genoeg is om aan uw behoeften te voldoen. Zo zullen printers voor thuisgebruik over het algemeen een printercapaciteit hebben van ongeveer 250 vel papier, terwijl printers voor kleine bedrijven een veel grotere capaciteit voor papier zullen hebben, meestal uit meerdere invoerlades.

Plan ook op groei.

Met andere woorden, als u deze printer voor uw bedrijf gaat gebruiken, schaf dan geen printer aan voor het personeel dat u nu heeft. Koop de printer waar uw personeel over 1 jaar in zal groeien.  Plan om erin te groeien. Koop niet alleen het hoogstnoodzakelijke. Als u weet hoeveel mensen de printer zullen gaan gebruiken, kunt u bepalen of u een werkpaard printer nodig hebt of niet. Moet de printer snel kunnen afdrukken, grote volumes aankunnen, of gewoon een eenvoudige printer die u af en toe gebruikt?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *