Dit mag je niet missen op Ibiza

Dit mag je niet missen op Ibiza

Of je nu op een camping op Ibiza staat of een lekker hotelletje pakt, er zijn een paar dingen die je echt niet kunt missen als je naar Ibiza gaat. Wij geven je graag een overzichtje van wat absolute klassiekers en aanraders.

Ibiza Stad

Ben je wel op Ibiza geweest als je niet een bezoekje brengt aan Ibiza Stad? Vooral het oude gedeelte Dalt Vila is een echte must-see. De historische stadsmuren die het oude stadsgedeelte omringen stammen uit de 16e eeuw. Het oude stadsgedeelte wat hierin ligt staat op de UNESCO werelderfgoedlijst omdat et zo mooi en bijzonder is. De eeuwen oude straatjes bieden enorm veel historie en cultuur, maar ook als je gewoon wil shoppen of een hapje en een drankje wil doen ben je hier op de juiste plek. Voor het beste uitzicht op Dalt Vila daal je af richting de kust. Het oude stadsgedeelte ligt boven op een heuvel, waardoor je hier erg mooie uitzichten op hebt.

Sant Antoni

In het noorden van de populaire Baai van San Antonio ligt Sant Antoni. Deze locatie is enorm populair omdat er altijd wat te doen is. Overdag zijn er een hoop watersportactiviteiten te doen, ’s avonds kun je hier naar de leukste restaurants en bars en ’s nachts kun je nog even door in een van de grote clubs. Een heerlijk stukje Ibiza waar je zowel drukte als ontspanning kan opzoeken. Vanaf deze plaats heb je over het kristalheldere water ook uitzicht over verschillende eilanden. Een echte aanrader dus.

Roadtrippen

Ibiza heeft niet alleen hele leuke steden, maar ook prachtige natuur en leuke wandelroutes. Daarom kun je eigenlijk ook niet naar Ibiza zonder een roadtrip te maken. Huur een auto of een scooter in de buurt van je accommodatie en trek erop uit. Het maakt eigenlijk bijna niet uit waarheen want alles op Ibiza is mooi. Toch liever met een plan de weg op? Lees dan verder op Beleefibiza.nl voor veel meer Ibiza inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *