Dit zijn de leukste brievenbus cadeautjes voor je dierbaren!

Wie vindt het nu niet fijn om verrast te worden door iemand die je liefhebt? Een kleinigheidje om aan te tonen dat je iemand graag ziet, kan echt het verschil maken. Zeker als het niet zo eenvoudig is om bij diegene langs te gaan. Een goede oplossing is het sturen van een cadeautje per briefpost. Er zijn steeds meer bedrijven die deze optie aanbieden en het is een ideale uitvinding, zeker voor mensen die ver weg wonen van hun dierbaren. Vandaag geven wij je enkele tips mee voor leuke brievenbus cadeautjes!

Een brownie per post

Iedereen vindt het fijn om verrast te worden en nog fijner is dit als er eten bij komt kijken, en om dan wat preciezer te zijn brownies. De Remise Dordrecht doet brownies bezorgen gewoon per post en steekt er een gratis kaartje bij. Je hebt verschillende boxen waar je uit kan kiezen met elk een verschillend thema. Zo is er altijd een thema die past bij jouw intenties. Heb je op werkdagen voor 15u besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. En de verzending is tevens gratis. Binnen Dordrecht worden de brownies ook nog eens op een milieuvriendelijke manier bezorgd, namelijk op de fiets!

Een verwenmomentje voor jezelf

Naast dat je de brownies naar je dierbaren kunt versturen, kun je er ook nog een persoonlijk kaartje bij laten steken. Dat maakt de verrassing echt compleet! Ook is er gedacht aan de vegans onder ons of de mensen met een gluten intolerantie, er zijn namelijk ook speciale vegan en glutenvrije boxen te bestellen. Deze leuke brievenbus brownies kun je natuurlijk ook aan iemand anders sturen dan een van je dierbaren. Af en toe is het ook wel eens fijn om jezelf lekker te verwennen. En daar is geen betere manier voor dan met een goedgevulde doos met allerlei brownie creaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *