Drie beautyproducten om aan je verlanglijstje toe te voegen

Weet je nog niet wat je de komende feestdagen op je verlanglijstje moet zetten? Of zoek je nog een cadeau voor je zus, moeder, tante of vriendin? Onderstaande tips voor originele, luxe en betaalbare cadeaus zorgen wellicht voor de nodige inspiratie. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een IPL apparaat voor thuis, een led masker of een gezichtsstomer?

IPL ontharing, nu ook voor thuis
Het aanbod in apparaten voor IPL ontharing vergroot op dit moment snel. Er komen steeds meer producten op de markt en hierdoor worden deze apparaten steeds betaalbaarder. Deze manier van ontharen is pijnloos en uiteindelijk permanent. Je begint met een hoge frequentie, maar na een aantal weken zal je merken dat je steeds minder behandelingen nodig hebt. Uiteindelijk hoef je slechts 2 a 3 keer per jaar de desbetreffende plek te behandelen om van al je ongewenste haargroei af te zijn.

Led maskers, de nieuwste technologie voor huidverbetering
Een led masker maakt gebruik van de nieuwste technologieën om huidproblemen op te lossen. Denk aan acne, roodheid of een vette huid. Ook verbetert een led masker de huidelasticiteit en verbetert het de zuurstofuitwisseling. Regelmatig gebruik van een led masker verhoogd de immuniteit van de huid en kalmeert deze. Als klap op de vuurpijl verbetert het ook de elasticiteit en vermindert het fijne lijntjes. Dit is dus het ideale cadeau voor elke vrouw. Met de juiste kleurkeuze kies jij zelf welke eigenschap van jouw huid jij het liefste aan wil pakken.

Je gezicht echt goed reinigen met een gezichtsstomer
We weten allemaal dat het belangrijk is om je huid goed te reinigen. Naast een dagelijkse reiniging met een goed reinigingsproduct kun je overwegen om je huid regelmatig te stomen met een gezichtsstomer. Door de hete stoom komen dode huidcellen en vuil makkelijker los, waardoor je huid extra grondig gereinigd wordt en de doorbloeding verbeterd wordt. Het ideale cadeau dus voor een stralende huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *