Een geweldige bistrotafel voor thuis

De Vela S Design Tafel is een elegante bistrotafel in glasstijl. Het heeft een simplistisch ontwerp dat ook in verschillende kleuren verkrijgbaar is, zoals rood, taupe, wit en zwart. Deze tafel een eenvoudig ontwerp maar geeft een zeer elegante en moderne uitstraling. Het heeft een ruimte die plaats biedt aan maximaal 4 personen en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is gebouwd met hoogwaardige materialen, vooral de glazen tafel. De tafel is duurzaam en kan verschillende soorten omgevingen aan, daarom kan het ook buiten worden geplaatst. Je kunt hem gebruiken als eettafel voor in huis, salontafel voor buiten en nog veel meer. Je kunt hem zelfs gewoon gebruiken als extra tafel waar je je nieuw gekochte boodschappen of andere spullen zoals papierwerk, autosleutels en andere spullen op kunt zetten. Als je je huis er stijlvoller uit wilt laten zien, kijk dan eens naar de Vela S Design Table.

 

Kunnen glazen tafels gemakkelijk breken?

Het is waar dat houten en metalen tafels sterker zijn dan glas, maar glazen tafels zijn geen gewoon glas dat snel breekt. Hoewel het kwetsbaar is, is het niet te kwetsbaar. Glazen tafels zijn niet bestand tegen een krachtige klap en zullen onmiddellijk breken. Afgezien daarvan zijn glazen tafels meestal veilig en zullen ze niet meteen breken als je er per ongeluk iets hards op laat vallen. Je moet echt moeite doen om deze glazen tafels te breken. Deze tafels zijn niet ontworpen voor ruw gebruik, maar ze zijn ook niet overdreven kwetsbaar. Als je voorzichtig bent met dit soort meubels en het op een veilige plaats plaatst, voorkom je dat het breekt. Als je op zoek bent naar geweldige glazen bistrotafels, kijk dan eens bij strcollectieshop voor meer info.

 

Voordelen van glazen tafels

Glazen tafels bieden veel geweldige voordelen die je huis zeker zullen verbeteren op het gebied van stijl en esthetiek. Glazen tafels zijn gewoon een elegante tafel, vooral in combinatie met hout, leer, hoogglans en andere materialen. Het helpt de visuele aantrekkingskracht van de kamer te vergroten door een meer luminescente verlichting toe te staan. Deze wordt veroorzaakt door het transparante glas. Als je een geweldig vloerdesign hebt, zal deze tafel je zicht erop niet belemmeren. Glazen tafels zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken door ze gewoon af te vegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *