Een snel overzicht van de voordelen van personal training

Steeds meer mensen beginnen een personal trainer in te huren. De trend lijkt te komen van de kilo’s die zijn toegevoegd na de grote coronapandemie. Nu de maatregelen stilaan versoepeld worden, willen mensen er toch weer gezond en fit uitzien. Maar wat zijn de voordelen van een personal trainer ten opzichte van een sportschoollidmaatschap? Hierover en meer vertel ik je in dit blog.

 

Motivatie

Velen kennen hem, het nieuwe jaar is voorbij en je hebt een geweldige oplossing om af te vallen. Je koopt snel een sportschoolabonnement, maar stopt direct of hebt er geen tijd voor. Vaak zijn dit excuses die je tegen jezelf zegt als je eigenlijk wel genoeg tijd hebt maar geen motivatie. Een personal trainer kan je hierbij helpen door je constant te motiveren.

 

Kennis­

Als je zelf naar de sportschool gaat, ben je waarschijnlijk iets aan het doen. Weinig mensen gaan naar de sportschool en weten precies welke spiergroepen ze moeten trainen en hoeveel ze dagelijks moeten eten/drinken. Personal training helpt je hierbij, zodat jij je doelen zo snel mogelijk kunt bereiken. Hierdoor kan personal training gezien worden als een goede investering omdat je doelen sneller bereikt worden.

 

Sociaal contact

Naast motivatie en ervaring is ook het sociale aspect belangrijk. Door met mensen om te gaan en samen op avontuur te gaan, raak je gemotiveerder, maar ook leuker van de oefening. Als je meer plezier hebt, vliegt de tijd voorbij en vallen er in een mum van tijd kilo’s af.

 

Welke personal trainer moet je kiezen?

Er zijn veel persoonlijke trainers om uit te kiezen online. Ruud Van Erp is een zeer gerenommeerd personal training provider. Ruud Van Erp heeft jarenlange ervaring in de sportwereld, staat bekend om zijn gezelligheid, vriendelijkheid en weet goed voor mensen te zorgen. Twijfel je nog? Kijk eens op ruudvanerp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *