Geef je huid een boost en ga stralend het najaar door

Merk jij ook dat de conditie van je huid achteruitgaat naarmate je langer binnen zit? Door verspreiding van COVID-19 wordt ons geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te blijven. De een heeft hierdoor sneller last van puistjes, de ander heeft last van een droge huid en rimpels. Ook de koudere temperatuur draagt niet bij aan een verbetering van de huidconditie. Wij hebben hieronder een aantal tips wat je ertegen kan doen.

Het weer tijdens de herfst heeft sowieso effect op je huid, het is heel droog buiten. Ook de verwarming in je huis kan zorgen voor een droge lucht, waardoor je huid droger wordt. Als je te weinig buitenkomt mist je huid Vitaminen D. Loop per dag een half uurtje en ga alleen. Als je liever met iemand gaat wandelen, houd dan wel anderhalve meter afstand. Drink daarnaast genoeg water en thee, en laat de alcohol en koffie even staan.

Om je huid een handje te helpen heeft RainPharma een ruim aanbod aan gelaatsverzorgingsproducten. In de producten zit de puurste vorm van natuurlijke ingrediënten verwerkt die er ook daadwerkelijk voor zorgen dat jouw huid weer gaat stralen. Het is daarom niet alleen belangrijk om vanuit de binnenkant te werken aan jouw huid, maar ook zeker om vanuit de buitenkant. Een van de bekende producten van RainPharma is het Stay Golden serum. Dit is een fijne corrigerende lotion die ervoor zorgt dat je niet alleen een uitgeruste teint krijgt, maar ook zeker een egale en zonnige teint. Zo zie je eruit alsof je even naar de zon bent geweest én het is ook nog eens ontzettend verzorgend voor je huid.

Geef je huid een boost met de goede gelaatsverzorgingsproducten van RainPharma en ga stralend het najaar door. Gelaatsverzorgingsproducten RainParma kunnen online besteld worden via de webshop Skinclinic.be. Ook kunnen zij jou altijd voorzien van deskundig advies, zodat jij zeker wet elke producten je online wilt bestellen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *