Geef jezelf eens een cadeau: de tips voor jou!

Je kent het wel, je staat bij de juwelier en bedenkt dan ineens: wauw, die wil ik! Maar heb je dat nou echt nodig? Kan je het geld niet ergens beter voor gebruiken? Nee! Koop die mooie glimmende steen. Je hebt het verdiend. Als je eindelijk een sieraad ziet wat helemaal jouw smaak is, kan je het best jezelf cadeau geven. In dit artikel vind je een aantal tips om te kiezen voor een mooi sieraad. Want als je jezelf een sieraad cadeau doet, moet je het wel goed doen.

Ringen

Het is eigenlijk weggelegd voor je vriend maar je kan het zelf natuurlijk net zo goed. Wat is jouw smaak? Een hele uitbundige ring of juist classy en simpel? Een gouden ring of is zilver meer jouw ding? Zolang jij het mooi vindt is het perfect. Let wel goed op de maat van de ring. Het kan soms zijn dat, als je de ring past, je vingers een beetje gezwollen zijn. Het kan voorkomen dat, na het kopen van de ring, de ring bij thuiskomst groter uitvalt. Dat komt dan niet door de ring maar door de dikte van je vingers.

Armbanden

Bij armbanden is het belangrijk dat het matcht met de rest van je sieraden. Natuurlijk kan je ook gaan voor een nieuwe set. Let goed op de kleur en het materiaal. Goud, zilver, rosé? De kleur goud is anders dan goud als materiaal. Ook het zilver heeft gelijkenissen met staal. Toch is er een ruim prijsverschil is de stoffen. Meestal zijn de wat stoerdere en ruigere sieraden gemaakt van staal. De armbanden zijn vaak goedkoper máár ook sneller beschadigd. De zilveren sieraden genieten bij de meeste vrouwen de voorkeur. Goud is vaak een kleur/ materiaal voor feesten en partijen.

Horloges

Dan het laatste onderwerp: het dameshorloge. Altijd lastig om een perfect horloge te vinden. De een is te klein voor je pols, de ander is veel te ruim. Bij online warenhuizen heb je voldoende keuze uit dameshorloges maar het leukste is om ze in het echt te bewonderen. Ga voor een optimale ervaring naar een warenhuis bij jou in de buurt of naar een juwelier. Hier kan men je ook meer vertellen over het merk, de herkomst en de prijs van het product.

Zitten hier nou niet de tips tussen die je zoekt? Je wilt een mooi cadeau voor jezelf maar je bent niet veel wijzer geworden. Kijk dan eens bij deze cadeautips voor vrouwen. Daar zit vast en zeker iets voor je tussen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *