Help! Hoe promoot ik mijn winkel?

Je hebt een winkel en je wil jezelf promoten. Heel logisch. Je hebt zelf geen idee hoe je dat moet? Geen zorgen! Wij helpen je ermee. Wil je weten hoe? Lees snel verder.

Maak je ramen opvallend

Je kan raamstickers op maat maken en deze op je ramen plakken. Je kan raamstickers ook in vrije vorm laten maken. Hierdoor ben je vrij in je ontwerp en kan jij je ramen laten opvallen. Je kan raamstickers van binnenuit opplakken en van buiten.

Spannen maar

Je kan ook een textielframe neerzetten in je winkel. Deze display is daar ideaal voor. Neemt niet veel ruimte in beslag maar valt wel op. Ook kan je heel makkelijk prints vervangen. Voor als je een nieuwe actie hebt bijvoorbeeld. Ga dus nu aan de slag en bestel nu jouw textielframe. Baliedisplays zijn een alternatief voor textielframes.

Stickeren maar

Wat je met raamstickers kan, kan je ook met normale stickers. Je kan diverse soorten stickers maken en deze in de omgeving opplakken om jouw winkel te laten opvallen.

Sla mooie verpakking in

Er zal vast en zeker iemand zijn die een cadeau koopt voor iemand anders. Zorg ervoor dat jij je verpakkingsmateriaal op orde hebt. Verpakkingsmateriaal inkopen doe je niet zomaar maar moet je goed bij nadenken. Je wil dat je product op een mooie en luxe manier verpakt wordt. geschikte verpakkingsmaterialen zijn gondeldoosjes, vloeipapier en verpakkingspapier. Denk ook aan je satijnen lintjes. Dus zorg voor extra luxe om het cadeau heen en maak het uitpakken een hele beleving.

Spring in het oog

Je wil buiten ook in het oog vallen. Dat kan heel makkelijk door stoepborden neer te zetten voor je winkel. Het voordeel van stoepborden is dat je acties kan weergeven.

Zorg voor mooie werkkleding

Werkkleding is erg belangrijk. Bezoekers weten waar ze moeten zijn als ze vragen hebben. Met mooie verzorgde werkkleding springt je personeel ertussen uit. Verzorgd personeel is erg belangrijk voor je winkel. Hoe verzorgder hoe beter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *