Het leukste vintage speelgoed

Vond jij vintage speelgoed vroeger ook zo leuk? Gelukkig zijn waren er talloze geweldige items om uit te kiezen. Vroeger was alles beter wordt vaak gezegd, maar qua speelgoed is dat nog niet zo gek. Hoe leuk was speelgoed vroeger wel niet. Wij lichten een aantal retro speelgoed artikelen uit ter inspiratie voor je kinderen! We bekijken zowel speelgoed voor jongens als voor meisjes. Lees snel verder als je benieuwd bent.

Retro speelgoed helikopter

De fabrikant Dickie heeft in het verleden een aantal erg toffe helikopters uitgebracht. Het merk ontwierp ook een vintage reddingshelikopter! Dit is een van de mooiste modellen in de serie. Dit retro voertuig bevat een reddingshaak, twee propellers, een geluidsfunctie en een werkende motor! Deze helikopter heeft een hoogte van 30 centimeter en er zitten batterijen bij inbegrepen. Kortom, geef dit aan uw kind en hij kan meteen spelen met zijn nieuwe speelgoed.

Vintage speelgoedkeuken

Kinderen zijn dol op spelen in de keuken. Zolang ze mama en papa kunnen nadoen, zullen ze dit doen. Daar draagt een vintage speelgoedkeuken zeker aan bij. Je kent ze vast nog wel van vroeger, compleet met servies en pannen. Bij de meeste retro keukentjes kunnen de kastjes en laden ook écht open. De mooiere retro speelgoedkeukens zijn gemaakt van hout. Daardoor is het niet alleen vintage speelgoed, maar ook milieuvriendelijk speelgoed. Een speelgoedkeuken is het meest geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Retro speelgoed modelvliegtuigen

Ook leuk van vroeger zijn de modelvliegtuigen. Voor sommige was dit slechts een fase uit hun jeugd, terwijl anderen nog steeds deze schaalvliegtuigjes verzamelen. Airfix modelbouw is een van de fabrikanten met een groot assortiment. Deze vintage vliegtuigen moet je zelf volgens een instructie bouwen, met als eindresultaat een prachtig schaalmodel. Hier kan je als kind, maar ook als volwassenen nog jaren van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *