Het nieuwste sexy speeltje voor vrouwen

Weet jij al wat het nieuwste en meest populaire vrouwenspeeltje is? De luchtdruk vibrator! Deze is de laatste tijd super populair. Het is een seksspeeltje waar veel vrouwen gek op zijn. Dit heeft te maken met de nieuwste technologie die het speeltje bevat. De meeste vibrators werken op trilfunctie, maar deze heeft een andere soort functie. Wat het speeltje precies doet lees je hieronder! 

Functie en werking van de vibrator

De luchtdruk vibrator wordt ook wel satisfyer of womanizer genoemd. Dit seksspeeltje heeft een inhaalslag gemaakt op de normale vibrators en dat heeft te maken door de totaal andere werking van het speeltje. Dit seksspeeltje werkt namelijk niet op vibraties maar op luchtdruk. Het speeltje gebruik je voor op de clitoris. Omdat de meeste vrouwen alleen klaar kunnen komen via de clitoris is dit speeltje een favoriet van vele vrouwen geworden. 

 

Veel vrouwen houden van hun vibrator. Qua vibrators zijn er in verschillende kleuren, vormen en maten te koop. Ze hebben allemaal iets gemeen. Dat is dat ze allemaal een ergonomische vorm hebben en dus goed in de hand passen. Dit maakt het fijn om mee te werken. De vibrator heeft verschillende stimulator standen – iedereen heeft een eigen favoriete stand. De meeste vibrators zijn ook bijna geluidsstil wat voor veel vrouwen ook een pluspunt is.

 

De luchtdruk stimulator werkt met verschillende pulsaties en heeft vaak zo’n 10 verschillende standen. Dit hangt af het merk van het speeltje. Hierdoor kun je de stimulator instellen naar eigen wens of aanpassen. Door het stimuleren van de clitoris op deze manier kunnen vrouwen een intens orgasme ervaren. Houd jij van hard of van zacht?

Waterdicht of niet?

Sommige vrouwen vinden het fijn een seksspeeltje in de douche of in bad te gebruiken. Als jij het fijn vindt om dit ook in het water te gebruiken is het belangrijk dat je een waterdichte luchtdruk vibrator koopt. Niet elke vibrator is tegen water bestand. Daarnaast hebben sommige vibrators batterijen. Wanneer die in aanraking met water komen zal de vibrator kapot gaan. 

 

De luchtdruk vibrator heeft een siliconen mondje. Het siliconen mondje is vervangbaar en je kunt deze er ook afhalen om de vibrator schoon te maken. Het is belangrijk dat je de vibrator goed schoonmaakt na gebruik om bacteriën of infecties te voorkomen. Er zijn speciale vibrator schoonmaakmiddelen die je kunt kopen om de vibrator schoon te houden. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *