Hoe beschermt een spatlap je vrachtwagen?

Nu de herfst is aangebroken, zie je op de weg steeds meer bladeren, regen en smurrie. Maar ondanks dat moet het werkende leven gewoon doorgaan. Als vrachtwagenchauffeur moet je nog steeds heel Europa doorkruisen en dat betekent dat je geliefde vrachtwagen risico loopt om snel vies te worden. Als je wilt voorkomen dat opspattend water je truck bevuilt, kun je overwegen om nieuwe spatlappen te installeren. Maar waar kun je zulke spatlappen eigenlijk vinden? In dit artikel gaan we het hebben over Truckjunkie, dé online winkel voor truckfanaten en vrachtwagenbezitters.

 

Wat is een spatlap?

Een spatlap is een soort beschermend schild dat je op je voertuig plaatst om te voorkomen dat opspattend vuil en water schade aanrichten aan de buitenkant van je vrachtwagen. Ze beschermen dus een deel van je truckstyling. Doorgaans worden spatlappen vervaardigd uit rubber of kunststof en soms dragen ze het logo of merk van de fabrikant. Vrachtwagenchauffeurs brengen vaak een persoonlijk tintje aan hun spatlappen door deze te laten voorzijn van een eigen opdruk. Dit geeft hun truck niet alleen een persoonlijke uitstraling, maar dient vaak als een vorm van bedrijfsreclame.

 

Spatlappen, stickers en andere accessoires shoppen bij Truckjunkie

Truckjunkie is dé place to be voor truckliefhebbers. In deze webshop ontdek je een breed scala aan producten om jouw vrachtwagen helemaal naar jouw smaak aan te passen, van spatlappen en stickers tot geurhangers, gordijnen of een luchthoorn voor je vrachtwagen. Of je nu het stuur van een Scania, Volvo, DAF of een ander merk vrachtwagen in handen hebt, de accessoires van Truckjunkie zorgen zeker voor impact. Ze bieden handige spatlappen en coole stickers om jouw spatlappen meteen op te fleuren. En met een exclusieve Truckjunkie-sticker laat je zelfs zien dat je helemaal in de trucker-lifestyle zit!

 

Waarom zou je voor Truckjunkie kiezen?

Bij Truckjunkie vind je een origineel en veelzijdig assortiment aan vrachtwagenaccessoires waarmee je jouw truck volledig naar jouw eigen smaak kunt customizen. Bovendien biedt Truckjunkie snelle levering, zodat je snel van je aankopen kunt genieten. En als kers op de taart krijg je veertien dagen om erover na te denken, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Dus, waar wacht je nog op? Geef je vrachtwagen een upgrade en bestel vandaag nog spatlappen en stickers in de Truckjunkie-webshop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *