Hoe creëer je stijlvolle een necklace party?

Tegenwoordig is het zogenaamde “layeren” van kettingen helemaal hot en een paar stijlvolle kettingen mogen dan ook niet ontbreken in jouw sieradencollectie. Layeren houdt in: het dragen van meerdere kettingen tegelijk! Zo hoef je uit je gehele inventaris niet één kettinkje te kiezen dat perfect past bij jouw outfit, maar kun je er meteen een paar tegelijk dragen. Maar hoe zorg je ervoor dat deze combinatie van verschillende kettingen er stijlvol uit blijft zien?

Onderstaand hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  1. Start met een relatief korte ketting die wat strakker tegen je nek aan zit. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een goud of zilveren choker. Ook een korte, kralen ketting met bijvoorbeeld een schelpje eraan kan erg leuk zijn.
  2. Breid je necklace party vervolgens uit met een net wat langere ketting met een leuke hanger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een initial ketting voor een persoonlijke touch of een ketting met een andere vorm welke je gewoon leuk vind.
  3. Maak het layeren van de kettingen helemaal af door een nog wat langere ketting toe te voegen. Kies hierbij ook voor een ketting met hanger, alleen dan in een andere vorm.

Om de necklace party niet een te druk geheel te laten worden is het aan te raden een van de kettingen zonder hanger te dragen. Daarnaast is het erg mooi wanneer de kettingen óf allemaal zilver óf allemaal goud zijn. Echter, ook het combineren van gouden en zilveren sieraden is tegenwoordig helemaal niet gek.

Ben je gewend veel sieraden te dragen, maar wil je niet dat het ‘too much’ wordt? Draag dan in plaats van ook nog oorbellen een mooie ring bij de kettingen. Op veel webshops vind je tegenwoordig wel een mooie ring met initialen of diverse soorten zegelringen. Allemaal heel goed te combineren bij de gecreëerde necklace party.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *