Hoe een hondentoilet binnenshuis te gebruiken

Hoe meer je er kunt zijn voor je puppy om hem naar buiten te nemen voor een plaspauze, hoe sneller ze hun zindelijkheidstraining oppikken.

Maar wat als je er overdag niet kunt zijn? Of heb je een jonge puppy die nog steeds kwetsbaar is voor het vangen van ziekten op openbare plaatsen en heb je geen eigen tuin om als potje te gebruiken? Of wat als je gewoon niet zo vaak naar buiten kunt gaan?

In deze situaties moet u een kleine woonruimte voor uw pup inrichten met een tijdelijk binnentoilet. U kunt uw puppy leren om hun hondentoilet te gebruiken op dezelfde manier als u hem leert om naar buiten te gaan – bewaar ze in hun bench als u niet bij hen bent, breng ze om de twee uur naar hun hondentoilet en prijs en beloon ze hen voor het gebruik ervan.

Zodra ze het gebruik van het hondentoilet onder de knie hebben, kun je ze in hun woonkamer achterlaten met de benchdeur open als je het huis verlaat.

Een hondentoilet opzetten

  1. Stel het woongedeelte van uw pup in. Sluit een deel van de keuken of een andere kamer af met eenvoudig te reinigen vloeren en voorzie het vervolgens van de bench van je puppy en een waterbak.
  2. Plaats het hondentoilet. Van Pet Loo zijn er verschillende soorten hondentoiletten te koop. Afhankelijk van de grootte van je hond. Honden geven er de voorkeur aan om hetzelfde type materiaal te verwijderen dat ze eerder hebben gebruikt, dus het kiezen van het juiste materiaal zal de overgang naar buiten gemakkelijker maken.

Plaats het toilet in de woonkamer van uw puppy, in de hoek die het verst verwijderd is van de bench van uw puppy.

Je kunt een hondentoilet voor binnenshuis vinden op Staywell als je niet over de materialen beschikt om er zelf een te maken.

Krant wordt niet aanbevolen. Je wilt geen hond met een ingewortelde gewoonte om de krant als toilet te gebruiken, vooral als je nog geen kans hebt gehad om het te lezen.

  1. Volg ’s ochtends,’ s avonds en in het weekend de reguliere training buiten. Zindelijkheidstraining duurt langer als je je pup leert om zowel een binnen- als een buitentoilet te gebruiken, maar je komt er wel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *