Huidexpertise bij Skin Clinic

Over Skin Clinic

Mijn naam is Maarten Sieren en in 2007 ben ik afgestudeerd in Sivo Antwerpen. Ik ben begonnen als schoonheidsspecialist maar heb me door de jaren heen ontwikkeld tot Expert Skin Therapist en Expert Skin Coach bij skinclinic.be. Hiervoor heb ik vele trainingen gevolgd. Momenteel volg ik nog steeds trainingen en opleidingen om met de tijd mee te gaan op het gebied van mijn expertise. Nu bied ik voornamelijk Rainpharma producten aan.

Ervaring

Op jonge leeftijd ervaarde ik al welke invloed een product op de huid heeft en leerde ik welke ik beter kon mijden. Ik heb ervaring opgedaan bij Pro Duo in Gent als Store Manager en op deze manier leerde ik andere merken kennen. Zo weet ik dat de samenstelling van een huidproduct een groot verschil kan maken op de huid!

Ook leerde ik Nicolas in Gent kennen en we verhuisden samen naar Ieper om daar een salon te openen. We streefden naar een kapsalon die het haar verbetert en een schoonheidsinstituut die zich voornamelijk richt op huidverbetering.

Nicholas richtte zich op Kevin Murphy & O-Way en ik op RainPharma. Onze zaak richt zich op de verbetering van de gezondheid van huid en haar.

RainPharma producten

RainPharma is een merk voor huidproducten, gewicht en een beter lichaam. RainPharma zorgt ervoor dat je huid een stralende teint krijgt en heerlijk zacht aanvoelt. Het merk ontstond in 2006 maar lanceerde pas later specifieke huidproducten. Het assortiment is wordt nog steeds uitgebreid met innovatieve huidproducten waardoor je huid als herboren aanvoelt.

De ontwikkeling vindt plaats in België met een team dat bestaat uit huidexperts. RainPharma producten zijn betaalbaar en zijn van hoge kwaliteit. RainPharma belooft geen gouden bergen maar doet wat het moet doen: je huid heerlijk verwennen en het een prachtige glow geven. Betaalbaar en effectief dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *