IJs verkopen is makkelijk zat!

Een ijskast gevuld met de heerlijkste ijsjes klinkt als een extra klus voor jou of je werknemers, maar via ijsexpress.nl is dit heel erg makkelijk gemaakt. Als je deze firma inhuurt komen ze de ijskast brengen samen met een voorraad lekkere ijsjes. Je hoeft alleen voor een stroomaansluiting te zorgen en de verkoop kan beginnen! Ook wordt bijgehouden hoe snel ze opraken, automatisch krijg je bericht wanneer ze langs kunnen komen om bij te vullen.

Als je een klein winkeltje hebt, is het nog belangrijker dan voor de grote ketens om klanten naar binnen te trekken. In de zomer hebben velen vakantie en gelukkig veel tijd om even langs te komen. De klanten zullen het al helemaal waarderen als ze bij jou ook een lekker ijsje kunnen halen! Op een hete dag is de ijskast de perfecte smoes om naar binnen te gaan, en als ze wat leuks spotten om te kopen is dat mooi meegenomen!

Blije klanten

Op een hete zomerdag slenteren door de winkelstraat is erg vermoeiend. Als jij je klanten een lekkere verkoeling aan kan bieden sta je al 1-0 voor natuurlijk. Dit helemaal zelf regelen zou inderdaad een hele klus zijn, maar de groothandel ijs heeft hier gelukkig vele trucjes voor.

Nog een voordeel is dat door ijsexpress in te huren, je ook advies krijgt op welke ijsjes je ten toon stelt. Niet elk ijsje is even populair. De bekende namen als Magnum en Ben & Jerry’s zullen bijna iedereen bekend in de oren klinken, en de verleiding is zo groot dat die over de toonbank zullen vliegen. Zeker de kinderen kunnen het bijna niet weerstaan.

Je hoeft geen zoetekauw of expert te zijn op het gebied van ijs. Je hebt alleen maar een leuke winkel en elektriciteit nodig. Klanten zullen blij zijn, en je collega’s lusten misschien ook wel een ijsje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *