Leeg tuinhuis? Deze 4 dingen kun je er mee doen!

Een tuinhuis wordt normaliter gebruikt om je tuingereedschap en -meubelen in op te bergen. Maar wat als het eigenlijk een ruimte is die je niet gebruikt? Omdat je de spullen al elders hebt opgeslagen of om andere redenen. Dan is het zonde om het tuinhuisje maar leeg te laten staan. Daarom kan jij je tuinhuis omtoveren tot iets heel anders. Wil jij weten wat? Lees dan snel verder.

  1. Bioscoop in je tuinhuis

Ben jij het zat om elke avond maar actie series en films te kijken die jouw man heeft uitgekozen? Dan is het een goed idee om maar eens je eigen bioscoop te bouwen in het tuinhuis. Zo kan jij op elk uitgelezen moment beslissen waar er naar gekeken wordt. Heb je een flink budget? Dan is het goed om het tuinhuis eerst te isoleren. Door goed te isoleren kan je het tuinhuis echt ombouwen tot binnenruimte. En wanneer je nog geen elektriciteit hebt in het huisje, zal je deze moeten aanleggen. Het bevestigen van de beamer of televisie en de inrichting van je tuinhuis bioscoop is dan nog het enige waar je over na hoeft te denken.

  1. Thuiskantoor

Wanneer jij veel thuis werkt, wil je vast een plekje voor jezelf. Een plek waar jij je goed kan concentreren en waar niemand je echt lastig valt. Hiervoor is het tuinhuis de ideale plek. Omdat je niet in of aan huis zit, hoor je minder geroezemoes vanuit het huis. Daarnaast kan jij je creativiteit helemaal de loop laten. Design jouw ideale thuiskantoor. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Echter wil je wel dat je in de winter en zomer prima kan vertoeven, isolatie is dus wel een vereisten. Daarna kun je gaan bedenken wat voor thema je wilt, hou je van lichte of donkere kleuren of misschien wel hele felle? Het tuinhuis is jouw domein. 

  1. Bed & Breakfast

Heb je overdag veel tijd over of ben je al met pensioen? Dan kan je het tuinhuisje ombouwen tot waar Bed & Breakfast. Op deze manier kan je altijd vrienden of onbekenden ontvangen en misschien wel wat geld mee ontvangen. Een goede Return Of Investment (ROI) noemen we dat wel. Alles wat je koopt voor de inrichting zoals mooie lampen van het merk It’s about RoMi en Ztahl of verf en andere accessoires, kun je op deze manier terugverdienen. En wellicht houd je er nog een leuk zakcentje aan over. 

  1. Café het tuinhuis

Als je vaak vrienden en vriendinnen over de vloer hebt die een borreltje komen drinken, is het omtoveren van je tuinhuis tot café een geweldig idee. Zeker als je graag gasten ontvangt, kan je een nieuwe buurtkroeg opzetten. Hoe leuk is dat? 

 

Heb jij nog leuke ideeën voor een tuinhuis, laat het ons weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *