Leuke kerst decoraties voor in huis

Ieder jaar rond de koude winterdagen proberen we het met zijn alle zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door ons huis te versieren met kerst artikelen en verlichting. Zo krijgen we met zijn alle toch een warm gevoel tijdens de koude dagen! Ieder jaar doen we ons uiterste best om door leuke kerst decoraties te kopen. Het is de truc om iets unieks te vinden, aangezien je natuurlijk niet wilt dat je hetzelfde hebt als de rest. In dit blog geven we je een aantal tips voor de leukste kerstdecoraties!

Kerstkussens

Misschien kende je ze al, of juist niet! Wij vinden ze in ieder geval heel leuk! We hebben het over kerstkussens. Deze subtiele kussens zijn vaak beige gekleurd en bevatten leuke plaatjes en teksten. Zo kun je kerstbomen, kerstballen en nog veel meer verwachten. Dit is super leuk om tijdelijk als vervanger te gebruiken voor je standaard kussens tijdens de koude dagen!

Kersthuisjes voor onder de kerstboom

Je kunt natuurlijk ook kiezen om je eigen kerstdorp te bouwen onder de kerstboom. Wij raden persoonlijk de kerstminiaturen van het merk Lemax aan. Dit merk heeft een enorm groot assortiment aan kerst huisjes en figuren. Denk bijvoorbeeld aan kastelen, draaimolens een schaatsbaan en nog veel meer. Kortom, je kunt helemaal losgaan met het bouwen van je eigen miniatuur stad.

Kerst servies

Ook erg leuk om in huis te gebruiken is kerst servies. Er is een groot aanbod, waardoor er binnen ieders smaak keuze is. Van leuke bordjes tot mokken. Allemaal voorzien van kerst symbolen en kerst spreuken! Ook kun je denken aan servies in de vorm van kerstdecoraties, zoals kerstbal-bordjes. Tot slot kun je dit nog aanvullen met kerstservetten en een mooi tafelkleed. Hiermee maak je het kerst ontbijt nog sfeervoller!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *