Leuke tips voor  Valentijnsdag

De oorsprong van Valentijnsdag ligt ver achter ons. In het jaar 494 riep Paus Gelasius 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Sinds de jaren ’90 is de populariteit naar Nederland en Amerika getrokken. Ondanks het feit dat veel mensen 14 februari een commerciële dag vinden vliegen de chocoladeharten en parfums als zoete broodjes over de toonbank. Stiekem vindt vrijwel iedereen het tóch wel leuk om door zijn of haar geliefde wat extra aandacht te krijgen. Wil jij jouw geliefde dit jaar ook verrassen en laten voelen dat je nog steeds gek op hem of haar bent? Dan hebben wij voor jou wat liefdevolle tips om je geliefde speciaal te laten voelen op deze dag. Dat Valentijn enkel zou zijn om op mysterieuze wijze te laten blijken dat je gek op iemand bent is inmiddels meer naar de achtergrond geraakt. Ook als jij je vlam al jaren geleden aan de haak hebt geslagen kun je deze dag – in het teken van de liefde – gewoon vieren!

1 – Sharing food

Liefde is delen, en dat eigenlijk in de breedste zin van het woord. Als je een relatie begint met elkaar deel je gevoelens, mooie momenten en ook tegenslagen. Het zorgen voor elkaar en het delen van eten is een teken dat je van elkaar houdt. Het delen van eten is een traditie in veel landen een teken van saamhorigheid en samenzijn. Tegenwoordig kun je in veel restaurants ‘sharing food’ plates bestellen. Lekker genieten van hapjes met je naaste of vrienden. Dit kun je ook zelf thuis doen. Zoek op 14 februari heerlijke hapjes om zelf te maken en verras jouw Valentijn. Heerlijk met een proseccootje en kaarslicht.

2 – Dagje wellness

Verras jouw Valentijn met een heerlijk ontspannen dagje in een luxe wellness resort. Ontspanning is misschien wel het leukste cadeau wat je iemand waar je van houdt kunt geven. Geniet samen heerlijk van aromatische geuren en opgietingen. Speur goed op internet voor leuke aanbiedingen!

3 – Boswandeling en uit eten

Neem jouw soulmate mee naar het bos en zorg dat je na afloop een heerlijke diner diner reservering hebt verzorgd in een sfeervol restaurant. Heerlijk bij kaarslicht dineren na een frisse neus te hebben gehaald is ultiem genot!

4 – Luxe hotel overnachting

Boek een leuke hotelkamer met (bubbel) bad en laat een heerlijk ontbijt serveren op de kamer. Even quality time voor elkaar! Lekker chillen in je badjas en even weg van de dagelijkse sleur doet iedere relatie goed. Je leeft immers maar één keer!

5 – Rozendblaadjes & champie

Voor het verrassen van jouw Valentijn hoef je echt niet per sé de deur uit. Hoe leuk is het als je thuis komt en het huis hebt omgetoverd tot een liefdespaleis. Verlicht het hele huis met kaarsen voor de perfecte sfeer. Voor een prikkie koop je rozenblaadjes en het verrassingseffect is enorm. Zorg voordat je geliefde thuis komt op tafel twee glazen staan met een fles champie. Er hangt lieefffdeee in de lucht!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *