Maak je eigen sieraden

Soms kan het best lastig zijn om de perfecte sieraden te vinden. Dan is het weer alleen in zilver verkrijgbaar terwijl jij goud mooier vindt, of zit er weer net een bedeltje aan wat je niet mooi vindt. Kwaliteit kan soms ook een probleem zijn. Dan heb je net dat leuke item gescoord, maar is het binnen een week kapot… Waarom zou je dan niet zelf proberen om sieraden te maken? Je bepaalt zelf je materialen en kwaliteit, bent creatief bezig en je hebt altijd exclusieve sieraden om. Let’s get started!

Bij Betaalbarekralen vind je alles wat je nodig hebt om prachtige sieraden te maken. Bij de groothandel bijoux sieraden vind je allerlei soorten kralen, bedels, onderdelen, rijgmateriaal en exclusieve items. Kies jouw favoriete stijl en kleur. Ben je bijvoorbeeld meer een goud of zilver persoon? Ga dan voor mooie stainless steel materialen. Of houd je helemaal niet van metaal in sieraden? Kies dan voor macramé draad of ander rijgmateriaal. It’s all up to you!

Maak heel snel en gemakkelijk je eigen bedels met behulp van een nietstfit of kettelstift. Rijg hierop mooie kralen en gebruik een rondbek tang om een oogje aan de stift te draaien. Bevestig deze aan jouw sieraad en klaar ben je!

Om het item af te maken, heb je een sluiting nodig. Als je macramé draad als rijgmateriaal gebruikt, kun je ervoor kiezen om deze dicht te knopen. Op de inspiratiepagina van Betaalbarekralen zie je precies hoe dit moet. Ook kun je ervoor kiezen om een mooi stainless steel slot uit te kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een boeislot of een karabijnslot? Maak van je boeislot een eyecatcher door je zelfgemaakte bedels eraan te hangen. 

Zo kun je heel simpel je eigen sieraden helemaal personaliseren. Bovendien zullen je vriendinnen ontzettend blij zijn als je voor iedere verjaardag een prachtig zelfgemaakt cadeau hebt om te geven. Wat voor sieraden ga jij jezelf en je vriendinnen cadeau doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *