Maak je huis gezellig tijdens de koude maanden met mango meubelen

Sinterklaas en de kerstman zijn het land weer uit en dus kan de kerstboom weer naar zolder en beginnen de bouwmarkten met de kerstuitverkoop. Hoewel de kerstartikelen weer in de doos op zolder belanden, doet men er nog wel alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken binnenshuis. Want buitenshuis hoeven we het op dit moment niet te zoeken met die lage temperaturen. Hoe je het binnen gezellig maakt? Met een eettafel met zwart tafelblad van mangohout bijvoorbeeld. Maar er zijn nog veel meer manieren. We delen een aantal tips in dit blog.

Sfeervol dineren

De zwarte eettafel is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. En terecht. Een zwarte eettafel tovert een eethoek al snel om tot een sfeervolle knusse hoek met een stoer randje. Een paar chique stoelen van velours erbij of juist een paar robuuste leren exemplaren en je geeft je eethoek in een handomdraai een totale metamorfose. Decoreer de tafel met wat kaarsen en een mooi droogboeket en hij is gelijk helemaal klaar voor het een avond uitgebreid dineren. Want ook al is de kerst voorbij, lekker lang tafelen kan het hele jaar door. 

Klassiekers kijken in stijl

Wanneer het buiten koud is, zijn lange films – het liefst de échte klassiekers – extra gewild. Gezellig met de hele familie op de bank in je favoriete onesie en allerlei lekkers op de salontafel. Ja, de salontafel verdient wat extra aandacht, want hij vormt het middelpunt van de gezelligheid. De tafel is er in allerlei soorten en maten, maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar een mangohouten variant. Mangohout is namelijk een warme houtsoort waardoor sfeer gegarandeerd is. Mangohouten salontafels zijn verkrijgbaar in blank hout, maar ook de zwart gebeitste variant zie je steeds vaker.

Sfeervolle meubels online bestellen

Vandaag de dag hoef je de deur niet meer uit om meubels in huis te halen. Je bestelt ze namelijk ook heel gemakkelijk online, bij De Meubel Importeur bijvoorbeeld. Deze meubelzaak importeert de meubels direct vanaf de fabriek naar jouw woning, waardoor de prijs laag kan blijven. In deze tijd waarin het begrip inflatie niet onbekend is, is dat natuurlijk extra aantrekkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *