Nailart trends 2020/2021

Elk seizoen komt met bepaalde trends. Op het gebied van manicure zet het koude seizoen 2020 2021 uw nagels in de kijker met een paar eenvoudige trucs, donkere tinten en patronen die u zeker zullen verrassen.

Minimalistische Accenten

Je hoeft niet je hele nagel te kleuren. Een klein patroontje kan genoeg zijn klein patroon, zoals een triviaal spandoek, of een streepje op de nagels. Zolang deze minimalistische ontwerpen goed worden uitgevoerd is dit heel elegant.

Donkere kleuren

Dit seizoen zijn de donkere tinten helemaal in. Als je deze winter voor donkere en eenvoudige kleuren kiest zit je altijd goed.

Accessoires

Als je alleen nagellak te saai vindt, raad ik aan om accessoires aan je nagels toe te voegen, zoals parels, glitters of diamantjes. Hierdoor zullen je nagels extra opvallen.

Metaaleffect

Met een metalen stang kan je zeker niet falen! Kies met vertrouwen voor dit type gietvorm dat uw non-conformiteit en moed in de verf zet. Metalen nagels zijn perfect voor de avonden met vrienden of op een festival (wanneer het weer mag), omdat het staat voor jeugd en vrijheid. Ga uit de bol met metalen tinten metaal!

Benodigd gereedschap

Wanneer je je nagels wilt gaan versieren heb je natuurlijk wel bepaald gereedschap nodig. Ik zal nu vertellen welk gereedschap essentieel is voor het aanbrengen van de mooiste nailart.

Vijlen en buffers

Om je nagels mooi en glad te houden kunnen vijlen en buffers natuurlijk niet ontbreken. Je kan wel heel veel geld uit geven aan nailart, maar zolang je nagel zelf niet mooi is zal het resultaat altijd tegenvallen. Ik raad zelf aan om vijlen en buffers van het merk Ugly Duckling te kopen.

 Penselen

Om alle nailart goed aan te brengen en je nagels mooi te versieren moet je goede penselen in huis hebben. Ook wanneer je penselen koopt raad ik je aan te kijken naar het merk Ugly Duckling Nails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *