Onze tips voor de leukste Delfts blauwe producten

Ben je fan van Delfts blauw? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij willen je namelijk een paar tips geven voor de leukste Delfts blauwe producten op de markt. Deze producten vinden wij de leukste op de markt en ze zijn ook nog eens leuk om huis te hebben voor decoratie. Daarnaast kun je ze ook gewoon gebruiken en hoeft het dus niet alleen decoratie te zijn.

Servies in de prachtige Delfts blauwe print

Onze eerste tip voor een leuk Delfts blauw product is Delfts blauw servies. Er is genoeg leuk servies met de prachtige Delfts blauwe print te vinden. Niet alleen is dit servies leuk om gewoon neer te zetten in de keuken, maar natuurlijk ook gewoon om op te eten. Dit moet toch elke dag gebeuren, dus waarom niet op leuk delfts blauw servies. Delfts blauw servies is in allerlei soorten te vinden, waaronder mokken, borden, theekopjes en kommetjes.

Een tulpenvaas geïnspireerd door het rijksmuseum

Onze tweede tip is de Tulpenvaas Rijksmuseum. Deze prachtige tulpenvaas is gemaakt voor het Rijksmuseum. De tulpenvaas is gebaseerd op de tulpenvaas die in veel huizen in 1700 in Nederland te vinden was. Ook deze tulpenvaas is geheel in de Delfts blauwe print. Als je fan bent van deze print, dan is deze tulpenvaas vrijwel een must om in huis te hebben. Mooi voor decoratie of om elke week prachtige tulpen in te plaatsen.

Kussens en theedoeken in het Delfts blauw

Onze laatste tip is leuke theedoeken en kussen met de Delfts blauwe print. Deze zijn natuurlijk altijd handig om in huis te hebben en daarnaast zijn ze door de prachtige print een leuke decoratie voor in huis. Kies bijvoorbeeld leuke kussens met de unieke Nederlandse print voor in je woonkamer en theedoeken voor aan je doekenrekje in de keuken. Dan kun je de Delfts blauwe print overal laten terugkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *