Op zoek naar betaalbare design meubelen? Hier vind je ze!

Designmeubelen. Echte eyecatchers, van goede kwaliteit. Een droom van velen, maar door de vaak samenhangende hoge kosten, de werkelijkheid van slechts enkelen onder ons. Maar zijn er dan helemaal geen betaalbare manieren om aan design meubelen te komen? Ja, die zijn er. Zo is Xooon bijvoorbeeld een designmeubel merk die scherpe prijzen heeft, zodat het ook toegankelijk wordt voor mensen die een wat minder groot budget hebben. Vandaag zullen we je meer over dit merk vertellen en geven we je tevens nog een andere goede tip als het gaat om het kopen van design meubelen!

Een betaalbaar design meubelmerk

We hebben het net al even kort laten vallen: er bestaat een merk dat betaalbare design meubelen verkoopt. Xooon, zoals het merk heet, kun je onder andere verkrijgen bij domomeubelen.be. Ze hebben een groot assortiment aan verschillende soorten meubelen, voor een zacht prijsje. Zo heb je de kwaliteit en de excentriciteit van een design meubel, maar dan voor een prijsje waar jouw portemonnee blij van wordt. Door het uitgebreide assortiment zit er altijd wel iets bij naar jouw smaak. Zo wordt het ineens een stuk eenvoudiger om de droom van een design meubel kopen werkelijkheid te maken!

Goedkoop is niet altijd duurkoop

Een andere goede tip als het gaat om op een betaalbare manier design meubelen scoren, is kringlopen of tweedehands winkelen. Dit klinkt voor velen misschien als de omgekeerde wereld, zo lijken tweedehands meubels en design meubels wel twee uitersten. Echter kun je in de kringloop en in tweedehands winkels en websites voor enorm goede prijzen design meubelen kopen. Het is even goed zoeken en verwacht zeker niet de eerste keer meteen buit te hebben, maar als je dan iets vindt, dan weet je ook zeker dat je een echt pareltje te pakken hebt. En dat voor een verschrikkelijk goede prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *