Op zoek naar een confidence boost? Investeer in jezelf!

We doen het allemaal altijd maar, alsof het niks is. Werken, koken, zorgen dat de kinderen goed voor de dag komen, sociale contacten onderhouden, de lijst is eindeloos! Het momentje voor jezelf en jouw eigen uiterlijke verzorging schiet er dan ook vaak bij in. Terwijl je dat juist op deze dagen zo hard nodig hebt!

 

De Dr. Jackson Skin Clinic wil je in ieder geval al één zorg uit handen nemen. De huid therapeutisch en anti-aging kliniek is namelijk gespecialiseerd in permanente ontharing. Zeg jouw scheermesjes en wax strips maar gedag, en kies voor een permanente behandeling die is gebaseerd op laser ontharen Tijdens de eerste ontmoeting met de specialisten wordt een plan samengesteld op basis van uw wensen, haartype en huidtype. De eerste behandelingen zorgen al voor vermindering van de haargroei, ook zullen de haartjes die dan nog groeien dunner zijn. Vaak zijn zes tot acht behandelingen al voldoende om ervoor te zorgen dat haar niet meer groeit op ongewilde plekken. Daarnaast zijn de behandelingen pijnloos, hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Klinkt dat niet als een droom?

 

Als het gewenste resultaat bereikt is, zal je wekelijks extra tijd overhouden die je kunt investeren in jezelf. Het is een enorme boost voor je zelfverzekerdheid. Een onverwacht feestje? Jouw benen zijn klaar voor dat korte jurkje! Een lekker dagje strand? Er is geen uren lange voorbereiding meer nodig! Een pretpark bezoeken? Lekker de armen omhoog in de achtbaan! Daarnaast zal je geen last meer hebben van ingegroeide haartjes, bultjes en andere irritaties die komen door het gebruik van scheermesjes en wax strips. Genoeg redenen dus om te kijken of deze manier van ontharing iets voor jou is. Erkende specialisten staan klaar om je meer te vertellen over de beste aanpak voor jouw huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *