Opzoek naar nieuwe basketbalschoenen

Mijn basketbal carrière

Basketbal is al een sport die ik al lang beoefen. Ik doe nu al 10 jaar basketballen bij de Black Eagles in Rosmalen en het bevalt nog steeds evengoed. Ik zit zelf al 8 jaar bij dezelfde mensen in het team wat als een 2e familie voelt. Ik merk alleen dat mijn schoenen beginnen te verouderen en dat het hoog tijd wordt voor iets nieuws.

Nieuwe Schoenen

Ik loop zelf al sinds mijn 16e op dezelfde basketbalschoenen en vond het hoog tijd om nieuwe schoenen te gaan halen, want ik ben nu 21 jaar. De onderkant van mijn zool heeft al bijna geen grip meer en de veters zijn zo oud dat ze helemaal hard en plakkerig zijn geworden.
Ik had wel enig gevoel van welke schoenen bij mij zouden passen zoals Nike, Jordan of Puma schoenen, maar welke soort of editie daar had ik geen idee van. Mijn neef Geert doet zelf ook al 8 jaar basketballen bij Condor in Kerkdriel en raadde mij aan om langs Burned Sports in s’-Hertogenbosch te gaan, omdat hij daar zelf goed advies kreeg. Met deze informatie pakte ik een donderdagmiddag te tijd om rustig een kijkje te nemen in de wereld van Burned Sports.

Burned Sports

Toen ik binnenstapte werd ik meteen geholpen door een zeer vriendelijke medewerker die al snel me de vraag stelde waar ik naar opzoek was. Ik vertelde dat ik opzoek was naar nieuwe basketbalschoenen (het liefste Jordans) met goede grip en een zachte zool. Hij vroeg aan mij of ik de Under Armour Heat Seeker wou passen, omdat hij van een afstandje zag dat ik redelijk brede voeten had. Ik heb zelf maat 45, maar de medewerker zei dat een maat 45.5 beter zou zijn. Tot mijn verbazing was ik tijdens het passen meteen verkocht hij zat perfect en tijdens het stukje lopen voelde het alsof ik hem nog geen eens zou hoeven in te lopen. Ik was helemaal tevreden, omdat ik de schoen had gevonden die ik in mijn hoofd inbeeldde had en het maar 60 euro was. Ik ben erachter gekomen dat ze bij Burned Sports mooie schoenen die je niet overal tegenkomt hebben en het zeker een aanrader is om eens binnen te lopen, ook als je niets met basketbal hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *