Origineel kinderfeestje in Dordrecht

Is jouw kind binnenkort jarig? Ben je wel een beetje klaar met standaard kinderfeestjes zoals bowlen of schaatsen? Maar nog niet iets origineels kunnen vinden? Dan ben je bij De Remise in Dordrecht op het goede adres.

De Remise is een Rijksmonument in Dordrecht en heeft sinds april 2019 haar deuren geopend. Je kan hier de rijke geschiedenis van het monument bewonderen onder genot van een kopje koffie. Bij de Remise kan je uitgebreid vergaderen maar ook is ook een hele leuke locatie voor een kinderfeestje.

De Remise biedt een volledig verzorgd educatief Ben & Jerry’s kinderijsfeest. In het prachtige authentieke pand de Remise leren de kinderen op een speelse en leuke manier hoe het heerlijke ijs van Ben & Jerry’s wordt gemaakt en hoe het merk is ontstaan. Met een spoedcursus ‘scoopen’ kunnen de kinderen binnen de kortste tijd hun eigen ijsje scheppen én versieren. Na afloop krijgen ze een officieel ‘Ben & Jerry’s kinderscooper certificaat’ mee om aan iedereen te kunnen laten zijn dat zij de beste ijsschepper van Dordrecht zijn. Dit is een leuke herinnering voor later.

De Remise biedt een volledig verzorgt en educatief kinderfeestje aan. Zo kan je al je stress en spanning voor de dag loslaten. Je hebt geen rommel thuis en je kinderen hebben een fantastische dag. Het kinderijsfeest is super leerzaam én lekker, een echte win-win dus! Als ouder hoef je alleen maar toe te kijken, maar je mag natuurlijk zelf ook deelnemen.

Ben jij enthousiast? Kinderfeestje Dordrecht vind je bij De Remise. Reserveer van tevoren, zodat het team van De Remise zich kan voorbereiden op een leuke middag. Ze willen uiteraard het allerbeste van het beste bieden.

Het kinderfeestje moet uit minimaal 5 kinderen bestaan en maximaal 12 kinderen. De kosten bedragen 8.95 euro per persoon en de totale duur van het kinderijsfeest is 60 tot 90 minuten. Wil je nog wat extra’s toevoegen zoals een stukje taart of cake? Alles is mogelijk bij De Remise. Neem gerust contact op via de telefoon of email.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *