Originele cadeau tips voor kersverse moeders

Heeft één van je vriendinnen net een baby’tje gekregen of zoek je een leuk origineel cadeau voor een kersverse moeder? Wij hebben een paar goede tips voor je zodat jij met jouw cadeau een onvergetelijke indruk achter laat en de moeder zich geliefd en speciaal voelt.

Een cadeau voor mama zelf

Vaak krijgt mama een cadeautje voor het baby’tje, wat natuurlijk super leuk is. Maar wat ook een heel goed idee is, om mama zelf ook iets leuks te geven zodat ze even tot rust kan komen. Laat bijvoorbeeld een uitgebreide maaltijd bezorgen, want wie heeft er nu zin om te koken als je net een kindje hebt gehad? En natuurlijk is het juist nu belangrijk om gezond te eten, dus bestel haar een heerlijke gezonde maaltijd, zodat ze zich hier even geen zorgen over hoeft te maken. Ook leuk om mama een sauna of bon van de schoonheidsspecialiste te geven, zodat ze even wat tijd voor zichzelf kan nemen.

Originele cadeaus voor mama en het kindje

Wil je toch ook graag iets voor het kindje geven, dan hebben wij een paar leuke tips. Koop bijvoorbeeld een gepersonaliseerde groeimeter. Hier heeft ze jarenlang plezier van en dit is ook altijd een leuk aandenken voor later. Zorg er vooral voor dat het cadeau uniek is, want wie vindt dit nu niet leuk? Zo kun je denken aan een kettinkje met de naam van haar kindje in of een uniek sieraad met de initialen van de baby en eventuele andere kinderen.

Een boek voor mama’s

Als je net moeder bent geworden en het je eerste kindje is, zul je vast tegen veel dingen aanlopen. Koop voor de moeder een boek (handleiding) met tips, omdat ze vast wel eens een hart onder de riem kan gebruiken. Tips van ervaren moeders kunnen hierbij zeer erg helpen!

Bijdrage aan de spaarrekening

Niet iets waar je meteen aan denkt, maar kinderen zijn heel erg duur, dus om de ouders een beetje te helpen, en ze waarschijnlijk ook al héél veel cadeaus krijgen, is het helemaal niet verkeerd om een envelopje te geven om de spaarrekening van de kleine aan te vullen. Ouders weten van te voren vaak niet dat kinderen heel erg duur kunnen zijn. Stort dus een bijdrage op de spaarrekening van de baby, een nuttiger cadeau kunnen wij niet bedenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *