Plafond verbouwen? Een systeemplafond is de perfecte oplossing

Ga jij binnenkort je plafond verbouwen? Een systeemplafond is dan een goede optie. Het grootste voordeel van een systeemplafond is dat het niet duur is. Daarnaast is verlichting makkelijk te plaatsen vanwege de ruimte boven het plafond waar de verlichting op stroombronnen kan worden aangesloten. Ook kunnen kabels van verlichting en apparatuur makkelijk worden weggewerkt boven de plafondplaten. De akoestiek is erg goed in ruimtes waar een systeemplafond is geplaatst. Doordat het plafond niet duur is, wordt het vaak gebruikt in kantoren en bedrijven. De platen worden los van elkaar geplaatst in het frame, waardoor beschadigde plafondplaten vaak makkelijk te vervangen zijn. Een systeemplafond is in verschillende soorten, maten en in verschillende kleuren beschikbaar. De meest voorkomende kleur is wit, maar zwart staat ook erg chique.

Diverse soorten systeemplafonds

Het is aan te raden om een vochtbestendig systeemplafond aan te schaffen. Vaak verouderen platen doordat ze vochtig worden. Op witte platen valt dit extra op. Met speciale vochtwerende systeemplafond platen voorkom je dit probleem en blijven ze veel langer mooi en schoon. Deze platen zijn ook erg geschikt voor de badkamer of toiletten. Een ander soort plafond is een hard minerale of een zacht minerale systeemplafond. Deze hebben een goede geluidsisolatie. De plafondplaten zijn gemaakt van klei, glas of minerale wol. Een systeemplafond kan op drie manieren geplaats worden. Namelijk als inleg, doorzak of verdekt systeemplafond.

 

Systeemplafond plaatsen

Stysteemplafonds.nl biedt een ruim aanbod aan verschillende systeemplafond platen. Systeemplafond platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meest gangbare maat betreft systeemplafondplaten van 60×60. Hiernaast biedt het ruime assortiment ook andere afmetingen aan zoals systeemplafondplaten van 60×120 en systeemplafondplaten van 120×120. Systeemplafond platen kopen? Bij Systeemplafonds.nl vind je vele systeemplafondplaten geschikt voor iedere ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *