TENA Discreet

Het onderwerp incontinentie of urineverlies werd in het verleden altijd gelinkt aan de leeftijd van de betreffende persoon, maar niets is minder waar. Deze gedachte zorgde indirect wellicht voor schaamte bij jongere vrouwen die ook kampten met dit probleem. Gelukkig is ook dit onderwerp steeds beter bespreekbaar geworden. Incontinentie hangt niet langer samen met mensen van hogere leeftijd. TENA Lady brengt regelmatig in reclames het onderwerp naar voren en laat daar ook in zien dat dit echt niet alleen maar het geval is.

 

Onzichtbaar
TENA Lady heeft verschillende soorten oplossingen voor urineverlies. Dit aangezien niet iedereen hetzelfde is. Een van die oplossingen is TENA Discreet. Deze lijn is ontworpen voor dames die te kampen hebben met licht urineverlies. Deze lijn van incontinentieverband is dun en niet zichtbaar op het moment dat u dit draagt onder een strakke rok of broek. Door het gebruik van dit verband, kunt u vol zelfvertrouwen dat mooie strakke jurkje aantrekken en u hoeft niet bang te zijn dat iemand ziet dat u dit verband draagt. Ook zorgt dit voor een verhoging van uw zelfvertrouwen omdat u niet bang hoeft te zijn die anderen kunnen zien dat u last van urineverlies heeft.

 

Absorptievermogen
Ondank het feit dat TENA Discreet erg dun is, heeft dit verband alsnog een behoorlijk absorptievermogen.  Op het moment dat u heel soms een beetje urine verliest, kunt u kiezen voor de kleinste variant. Verliest u echter contant wat druppels en soms een scheutje urine, dan kunt u de keuze maken voor de normale verband variant van TENA Discreet. Voor regelmatig urineverlies wordt u aangeraden om het TENA Discreet Extra verband te gebruiken. Alle geurtjes worden ingesloten dus u hoeft niet bang te zijn dat iemand anders zal ruiken dat u hier last van heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *