Tijd voor jezelf

Mensen hebben verschillende manieren om te ontspannen en jij voelt je heel lekker als je bij de kapper zit. Je vaste kapster Tatiana heeft het over een product genaamd Colourwell, een lijn bestaande uit haar en huidverzorging. Je bedankt haar voor de tip en na overleg met een goede vriendin besluit je een aankoop te gaan doen.

Je laat je zien

En inderdaad, het effect is prachtig. Je krijgt van alle kanten complimenten en je zelfvertrouwen krijgt een boost.Ook ga je vaker uit waardoor je nieuwe mensen ontmoet. Je bent heerlijk aan het dansen en opeens komt er een man op je af met de blauwste ogen die je ooit hebt gezien. Hij laat duidelijk merken dat hij geïnteresseerd is. Je plaagt hem een beetje en hij moet lachen.Wat een heerlijke avond.

Rollebollen

De volgende ochtend heb je spierpijn maar wel op een fijne manier. De onbekende man heeft een naam: Dallas. Je weet nu hoe zacht zijn lippen zijn. En hoe fijn het is om huid tegen huid te liggen. Je geeft hem een heel zacht kusje op z’n wang. Hij mompelt even maar wordt niet wakker.Je besluit hem te verrassen met een ontbijtje op bed. Snel schiet je in je ochtendjas.

Is dit echt?

Eenmaal beneden aangekomen giegel je van de spanning. Jeetje, is dit je echt overkomen? Oke even focussen. Je pakt een lekker sapje uit de koelkast en eet zelf 2 crackers met beleg. Je smeert voor je verovering een boterham met smeerworst en eentje met hagelslag. Zachtjes sluip je de trap op en ondertussen vraag je je af of je je moet fatsoeneren. Je besluit dit niet te doen, hij vind je leuk zoals je bent. Je zet het ontbijtje naast het bed en besluit toch snel even de badkamer in te schieten.

Daar zie je in de spiegel dat je een zuigzoen hebt en een verwilderd kapsel. Je wilt Dallas nooit meer kwijt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *