Tips voor glanzend haar

Glanzend haar is vaak een teken van gezond haar. Als je haar er glanzend uitziet, is dit een indicatie dat het oppervlak glad is, dat de lokken gehydrateerd zijn en dat er nergens witte vlokken te vinden zijn. Glanzend haar wordt vaak geassocieerd met mooi haar, daarom is het voor velen een droom.

Maak je geen zorgen als je haar niet zo glanzend is als je zou willen. Het enige dat nodig is, is wat consistentie. Je hoeft namelijk maar een paar tips in uw haarverzorgingsregime op te nemen. Lees daarom deze vrouwen blog om te ontdekken hoe je glanzend haar kunt krijgen, want het is jouw tijd om te stralen, meid!

Evalueer je huidige was routine

Je realiseert je dit misschien niet, maar zoiets eenvoudigs als je shampoo en conditioner kan van invloed zijn op hoe je haar eruitziet en aanvoelt. De juiste shampoo kan je helpen om je haar handelbaar, glad en glanzend te maken. Wanneer je de juiste shampoo gebruikt die bij jouw haartype past, kan je jouw haar zelfs elke dag wassen.

Maar wat is nu de juiste shampoo? Onze tip is sulfaten, siliconen en parabenen herkennen en vermijden! Kijk daarna eens naar of jou haar geblondeerd is, pluist of je graag meer krullen hebt. Er zijn genoeg shampoos die dit verzorgen en ondersteunen!

Voed je lokken

Als jou haar er dof uitziet, laat het dan herleven door een wekelijks haarmasker in je regime op te nemen. Maskers kunnen je beschadigde lokken voorzien van de broodnodige hydratatie en vocht om de gezondheid van je haar te helpen verbeteren.

Spoel je haar uit met koud water

Glanzend haar begint met een douche en dit is niet de eerste keer dat je dit hoort. Maar je haar uitspoelen met koud water na het douchen maakt een dramatisch verschil voor het uiterlijk van je haar. Door je haar met koud water te spoelen, sluiten je haarschubben na het wassen waardoor al het vocht en glans verzegeld wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *