Verpakkingsmateriaal Packfix van DS 80

Packfix is een bruine doos met een zelfklevende strip om de doos af te sluiten. Deze dozen worden geproduceerd door het bedrijf DS 80. Niet alleen Packfix dozen worden aangeboden, ook een brede collectie van andere verpakkingen, concepten en processen zijn verkrijgbaar via dit bedrijf. De focus van deze producten ligt meer op het verbeteren van de natuur door milieuvriendelijker te werk te gaan. Hieronder wat meer informatie over DS 80. Het bedrijf kan je in Veenendaal zelf bezoeken, maar het is ook mogelijk om alles op de website te vinden. Het adres en telefoonnummer staat aangegeven op de website, mocht je interesse hebben om contact op te nemen. 

Wat verkoopt DS 80 nou precies? 

Zoals hierboven al genoemd, verkoopt DS 80 verschillende verpakkingen en alles wat daar bij hoort. Bij verpakkingen horen dozen en golfkarton, die allemaal uit massief karton bestaan. Sommige dozen, zoals de Packfix, heeft een dubbele platte bodem die voor extra bescherming kan zorgen voor alles wat je er in wilt versturen. Om de pakketten verder te vullen, is er ook opvulmateriaal beschikbaar. Maar ook andere verpakkingen zoals enveloppen zijn te verkrijgen op de website. Ze zijn er in verschillende maten en materialen, dus er is keuze genoeg. 

Hoe maak je de verpakking dicht? 

Bij de Packfix zit er al een sluitingsstrip op, maar niet bij alle dozen is dit het geval. Daarom is het mogelijk om er tape bij de kopen, om hem toch te sluiten. Ook is er folie beschikbaar en om het helemaal af te maken zijn er etiketten en zegels te verkrijgen. Op de website vind je ook een aantal machines en accessoires die je kunt gebruiken om de verpakkingen te vullen en af te sluiten, maar ook om te openen met bijvoorbeeld een veiligheidsmes. Door de schokken te absorberen loop je veel minder risico op beschadigde voorwerpen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *