Voor wie bestel jij kerstcadeaus dit jaar?

Naar welke kerstcadeaus je op zoek gaat is afhankelijk voor wie je een kerst cadeau wilt kopen. Voor je vader koop je waarschijnlijk een heel ander cadeau als voor je 10-jarige zoon. We hebben wat ideeën verzameld voor de verschillende doelpersonen.

Een ouderwetse model auto voor vader of schoonvader

Veel mannen houden van mooie auto’s. Moderne auto’s zijn leuk om te hebben, maar wat dacht je van een leuk modelauto uit vervlogen tijden? Een mooi schaalmodel om als woonaccessoire in woon- of werkkamer te zetten. Leuk om je vader of schoonvader met kerst te geven.

Een wereldbol of globe voor je tienerzoon of dochter

Ze moeten de wereld nog ontdekken dus waarom beginnen ze er thuis niet mee? Met een leuke wereldbol kunnen ze ook op hun kamer ontdekken waar een land op de wereld ligt.

Een schootkussen voor oma en opa

Een schootkussen is erg handig voor opa en/of oma. Dit kussen met een hard werkblad erop kan gemakkelijk op schoot worden gezet om te gebruiken bij het handwerken, het eten van een appeltje of het lezen van een boekje. Schootkussens kun je in veel verschillende designs kopen.

Een brillenhouder is handig voor iemand die brildragend is

Heb je een vriend of vriendin die brildragend is? Verras hem of haar met zo’n originele brillenhouder. Als de bril niet gebruikt wordt kan deze gemakkelijk op de brilhouder worden geplaatst. Hiermee wordt voorkomen dat de bril valt en beschadigd raakt. Een vaste plek voorkomt ook dat de bril kwijtraakt. Handig!

Een romantische wijnfleshouder voor je partner

Wil je je partner verrassen met kerst? Dan bestel je zo’n leuke wijnfleshouder die vormgegeven is als een liefdespaar. Kerst is een gelegenheid bij uitstek om je liefde nog eens te bevestigen.

Je kunt ook kiezen voor een kerstcadeau dat je zelf niet zou kunnen bedenken. Een kerstcadeau kopen bij een bijzondere winkel is ook een avontuur. Tenslotte weet je niet wat je zoekt en je laat jezelf dus ook verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *