Voorkom waterschade aan uw telefoon

Tegenwoordig zijn er maar weinig telefoons met waterbestendigheid. Zorg er echter voor dat u uw telefoon tegen water beschermd. Mocht je telefoon door een foutje in het water belanden en het scherm aantasten, dan kun je een scherm reparatie in Den Haag  laten uitvoeren. U kunt ook uw telefoon laten repareren. Dat gezegd hebbende, als u uw telefoon in zee laat vallen, moet u onmiddellijk handelen om uw telefoon te redden. Je moet ervoor zorgen dat het water volledig uit je telefoon opdroogt. En dat kan alleen effectief worden gedaan door een telefoon technicus. Zorg er dus voor dat u uw telefoon direct na de doop door het water naar technici brengt. Dat is het perfecte ding om te doen.

Voorzorgsmaatregelen die u moet nemen nadat uw telefoon in zout water is gevallen

Als u uw telefoon per ongeluk in het water laat vallen. Het eerste dat u moet doen, is de stroom uitschakelen, probeer de telefoon niet aan te zetten. Daarna kunt u de telefoon naar Fixsupport brengen voor een juiste reparatie. Als de telefoon in zout water, sap of zoete vloeistof is gevallen. Doe er goed aan om de telefoon af te spoelen met kraanwater en alcohol. Suiker en water versnellen corrosie zodra ze in je telefoon terechtkomen. Dit verspreidt zich in de loop van de tijd in de telefoon en dat maakt de telefoon later onbruikbaar en onbruikbaar. Doe daarna het nodige en laat een telefoontechnicus ernaar kijken.

Droog je telefoon uit water

Als je in het water valt, moet het worden afgedroogd met een doek. Schalie het en doe al het mogelijke om ervoor te zorgen dat de telefoon geen water krijgt. Zorg ervoor dat je elk afneembaar onderdeel zoals de simkaart, geheugenkaarten en dergelijke scheidt. Je moet ook de batterij verwijderen als je kunt. Niet bij alle telefoons kan de batterij worden verwijderd. Iphone batterij voor één kan niet worden verwijderd. Plaats het na het drogen in een luchtdichte zak gevuld met rijst. De rijst zal het vocht van de telefoon opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *