Waar je om moet vragen bij je volgende nagelsalon bezoek

Waar je om moet vragen bij je volgende nagelsalon bezoek

Of je nu maandelijks in de nagelsalon te vinden bent, of nog overweegt om voor het eerst te gaan. Het is altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen en misschien heb ik nog wat verrassende suggesties voor je.

Rubber base

Misschien sta je niet veel stil bij de technische details achter je manicure. Dan heb je hier misschien nog nooit van gehoord. Een rubber base is een dikke basislaag voor kunstnagels die goed samengaat met gellak. Het kan nog steeds elke kleur gemaakt worden die je maar wil, maar het heeft een aantal voordelen over andere soorten kunstnagels. Door het rubberachtige karakter van deze manicure breekt de nagel minder snel en raakt hij ook minder snel beschadigd. Het is namelijk een flexibel materiaal wat een beetje mee indeukt als er iets mee gebeurt. Een ander voordeel is dat het voor de nagelstylist snel en efficiënt te zetten is, waardoor je salon bezoekje wat sneller is.

Paraffine behandeling

Wat is nog beter dan een perfecte manicure? Een perfecte manicure én verzorgde handen. Paraffine is een was die veranderd in olie bij verhitting. Door je handen hierin te dompelen en het weer af te laten koelen tot was vormt er een verzorgend laagje was om je handen heen. Zie het als een verzorgend masker voor je handen. Wanneer je dus juist wat extra tijd hebt om in de salon door te brengen is dit een leuke optie om eens te proberen.

‘’Verras me’’

Nagelstylist is een creatief beroep. Er is bijna niets wat creatievelingen leuker vinden dan gewoon lekker losgaan met hun creativiteit. De meeste nagelstylisten zullen misschien vaak eenzelfde soort nagel zetten. En hoewel de ‘standaard’ manicure een standaard is om een reden. Kan het voor de stylist en jouzelf, erg leuk zijn om eens wat nieuws te proberen. Ik denk dat een creatieve stylist het héél leuk zou vinden om jou te verrassen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *