Waar moet je op letten bij het bouwen van een moderne villa?

Ga je eindelijk je droomhuis bouwen? Je partner zal waarschijnlijk wel alle technische details hebben uitgezocht, maar jij bent verantwoordelijk voor de stijl en uitstraling! Waar moet je op letten bij het bouwen van een moderne villa?

  1. Zorg dat je een architect hebt die gespecialiseerd is in het bouwen van moderne villa’s. Niet alle architecten hebben hier veel verstand van, dus zoek zeker naar een specialist. Architect moderne woning gezocht? Kijk online welke architecten goed aangeschreven staan en vraag vrijblijvend een gesprek aan!
  2. Welke kenmerken zijn er van belang? Zorg dat het ontwerp tijdloos is. Maak veel gebruik van platte daken een eenvoudige vormen. Speel veel met diepte en houdt het strak.
  3. Hoe moeten de uitstraling en sfeer eruit komen te zien? Wil je een moderne uitstraling en strak? Of ga je voor moderne met een elegante jaren 30 uitstraling. Je kunt verschillende stijlen combineren. Denk er dus goed over na wat je wilt en laat je door je architect adviseren.
  4. Denk goed na over de indeling. Wil je graag een grote keuken, houd er dan rekening mee dat de keuken plek in beslag zal nemen. Zet al je wensen op papier en teken uit hoe je dit in je huis voor je zou zien. Denk ook goed na over een logische indeling.
  5. Sluit de tuin aan bij het ontwerp? Heb je een strak huis, houd de tuin dan ook strak met grote grasvlaktes. Dit zijn allemaal aspecten waarbij een architect je goed advies kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *